Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım her şeyin çok güzel
her şeyini aşkla, sevgiyle, iyi günlerde kullan
iyi günlerde mutlulukla kullanın
hepside çok güzel canım iyi mutlu sağlıklı günlerde kullanırsın inş
Maşallah çok güzeller Allah güle gülekullanmayı nasip etsin. Baya almışsın
özellikle içgiyim kısmı yıkılıyor
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, sanırım salon takımın hazır, herhangi bir markası var mı?
ben almayı düşünmüyorum ama annem illa da olsun diye diretince bakıyorum mecburen. halbuki salon takımı almayacağım.
canım salon takımının markasını bilmiyorum
bende pek hoşlanmıyorum ama annem yatak örtüsü pike takımı ve salon takımının içinde bulunduğu set şeklinde almış geçen yıllarda ve sırf kendisi istediği için
bir sürü dantelden boncuk işinden yaptığı yetmiyormuş gibi bir de bunu almış
evet canım o iç çamaşırlar yılların birikimiOrkide'ye katılıyorum, iç giyime sağlam yatırım yapılmış sanırım
Maşallah hepsi birbirinden güzeller, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Rabbim canım
Çok güzeller tatlım güle güle kullan
bende istemedim ama annem hep sanki bana inat eder gibi yaptı :)ben anneme çocukluğumdan beri yapma diye çok direttim şimdi sonuçlarını alıyorum annem yapmadı.
hatta bi nevresim-pike takımı yapmış dantelden onu sardıralım diyor da yanaşmıyorum, çünkü kullanamayacağım biliyorum.
ama böyle bi salon takımı değil de birkaç örtü alıp onun gönlünü yapayım dedim, inşallah ben de bulurum kafama göre.
güzel dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim kızlarcnm aldığın çeyizler çook güzeller allahım güzel günlerde kullanmanı nasip etsin
canım yeni çeyizlerin çok güzel özellikle karaca nevresimine bayıldım değişik geldi gözüme hepsini güle güle aşkla kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?