benim ikinci bebegim kızım 3 yaşında kardesin sana hediye aldı diye bişey varmıs bizde yapıcaz daha dogrusu alıcaz ama oyuncakmı kıyafetmi yoksa başka bişey mi bilemiyorum yanlış bişey yapmak istemiyorum.
evet bende duymuştum,bebeğin doğduğu gün çocuğa,bak kardeşin gelirken sana hediye getirmiş diyerek hediye vermek mantıklı,en azından biraz oyalanır :)
benim kızımda 3.5 yaşında ben oyuncak almayı düşünüyorum
benim kızım 5 yaşında. geçen bende sordum kardeşin ne hediye getirsin diye sordum. kıyafet dedi. sonrada senin karnında mağzamı varki nasıl bana kıyafet alsın dedi:)
bizim kiz kardesimizde suan 4 haftalik . gelirken abisine oyun cadiri getirdi .. oglum iki bucuk yasinda cok istiyordu ne zamandir ici balonlarla dolu oyun cadirlarindan ..bizde bi kac ay oyalayip almadik kardes gelirken getirecek dedik, hastaneden donusumuzde verdik .. bi kac gun bebege pek odaklanmayip cadirla oynadi iyi oldu bi acidan cunku ilk gunler cok onemli insan nasil davranacagini kestiremiyor ..
bence cok sevip uzun suredir bekledikleri bi oyuncagi alin .. erkek cocuklari pek kiyafeti onemsemiyor
bisiklet gibi, oyun cadiri gibi hediyeler tavsiye ederim ..