Allah razı olsun Can'ım benim oğlum doktorların deyişi ile gürbüz bi çoçuk 13 kilo var evet bende çok istemiştim bi yandan cesaret edememiştim ama Allah hayırlısı ile nasip etsin rabbim hepimize sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin :) :)öncelikle tebrik ederim yeniden anne olacaksınız Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) yeniden anne olmayı çok istiyorum ama en çok korkum bu yüzden hani kızımı kucağıma aldığımda düşük olur mu diye endişeliyim sonuçta 11kg lık çocuk ama yine de cevabınız içimi rahatlattı çok teşekkür ederim
Maşallah diyelim nazar değmesin oğluşunuza erkek çocuk ya kız yaşıtlarından daha kilolu olması normaldir :) şimdiki bebeğinizin cinsiyeti belli mi peki :)Allah razı olsun Can'ım benim oğlum doktorların deyişi ile gürbüz bi çoçuk 13 kilo var evet bende çok istemiştim bi yandan cesaret edememiştim ama Allah hayırlısı ile nasip etsin rabbim hepimize sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin :) :)
Doktorumuz kıza benziyor dedi 20. Haftada ayrıntılı ultrasona giricez orda netleşir sanırım :)Maşallah diyelim nazar değmesin oğluşunuza erkek çocuk ya kız yaşıtlarından daha kilolu olması normaldir :) şimdiki bebeğinizin cinsiyeti belli mi peki :)
evet haklısınız neden korkarsak başımıza geliyo oyy kıyamam çok geçmiş olsun :* çok teşekkür ederim cevabınız için Rabbim çocuklarınızı her daim korusun sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallahYok canim ya sanmiyorum bisey olacagini iki cocugum var ucuncuye hamileyim suan mecbur kalinca aliyorum aldimda Allaha emanet tabiki tedbir bizden takdir Allahtan dikkat etmek lazim direk yogunlasma yani bukonuya insan korkunca basina geliyo inan bunu yasadim ikinciye hamileyken hicbir saglik sorunu olmazken yogun bakim unitesi olan hastane aradim kuveze girmesinden hep korkuyodum ortada bisey de yok iş olsun takinti korku iste sonuc uc gun kuvezde kaldi omrum gittiumarim anlatabilmisimdir canim rahat ol insallah hakkinda hayirlisi olsun
Allah kusursuz versin de en önemlisi ama kız bebek bir başka oluyor ya hem bir oğlunuz var zaten bir de kızınız olur inşallah :)Doktorumuz kıza benziyor dedi 20. Haftada ayrıntılı ultrasona giricez orda netleşir sanırım :)
Sen ne yaptın varmı bebek :)Merhabalar benim 15 aylık bir kızım var ve yeniden bebek yapmayı planlıyoruz acaba hamile kaldıktan sonra kızımı kucağıma alırsam hamileliğim tehlikeye girer mi kızım ağladığı zaman kucağıma almazsam susmaz ağladığı sırada kimsenin kucağına da gitmez bu konuda tecrübeli annelere danışmak istedim sizler ikinci hamileliğinizde neler yaşadınız eğer zahmet olmazsa değerli fikirlerinizi almak isterim
Yok canım nerdeee bebeğim 20 aylıkken hamile kaldım maalesef 9 haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım 6 ay korundum sonra 5 cm kist oluştu ondan tedavi oldum sonra adet düzensizliğim oldu ondan da tedavi oldum bi 4 ay da böyle geçti derken hamile kaldım onu da kurban bayramında kaybettim düştü 5 haftalıkken 1 ay korundum sonra bıraktım şimdi yine hamileyim daha 5 haftalık ama düşük riskim var ilaçlar kullanıyorum ama çok fazla ağrım var çok korkuyorumSen ne yaptın varmı bebek :)
Rabbim seni ve evlatlarını esirgesin canım onlara can geldikten sonra kaybediyoruz ya cennet kuşu yavrularallahım Bidaha yaşatmasın evet büyüdüler biri 1,5 yaşında diğeri 3 çok hareketliyiz eyvah eyvah bu dönemler üzülme canım olur mu dualarım seninleYok canım nerdeee bebeğim 20 aylıkken hamile kaldım maalesef 9 haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım 6 ay korundum sonra 5 cm kist oluştu ondan tedavi oldum sonra adet düzensizliğim oldu ondan da tedavi oldum bi 4 ay da böyle geçti derken hamile kaldım onu da kurban bayramında kaybettim düştü 5 haftalıkken 1 ay korundum sonra bıraktım şimdi yine hamileyim daha 5 haftalık ama düşük riskim var ilaçlar kullanıyorum ama çok fazla ağrım var çok korkuyorumneyse beni boş ver sen ne yaptın doğurmuşundur artık cinsiyeti ne nasıl gidiyor 2 çocuklu annelik
Maşallah canım çok sevindim senin adına hem kızın olmuş ne güzel Allah gönlüne göre vermiş çok şükür evet tam fişek dönemleri, evet haklısın canım cennet kuşları cennete uçtular, çok teşekkür ederim Allah razı olsun, bu arada bebeğimin kalbi atmaya başladı teyzesi çok şükür geçen hafta dinledik inşallah böyle devam ederiz, yalnız bulantılar mahvetti beni ne zaman geçecek acaba diye diye bitiriyorum kendimi :)Rabbim seni ve evlatlarını esirgesin canım onlara can geldikten sonra kaybediyoruz ya cennet kuşu yavrularallahım Bidaha yaşatmasın evet büyüdüler biri 1,5 yaşında diğeri 3 çok hareketliyiz eyvah eyvah bu dönemler üzülme canım olur mu dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?