Yeniden aşk olur mu ?

hayaticinumut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
69
57
88
Merhaba kızlar. Bende sizden akıl almak istedim.
Uzun bir ilişkiyi anlamda bırakarak bitirdim. Çok fazla neden vardı , güvensizlikler , karşı tarafın çaba göstermemesi yalanlar,ben bu adamla bir ömrü geçiremem dedim ve ayrıldım. Ayrılık sürecinde o insan yaptığı davranışlarla kendini daha da küçülttü gözümde. 2 ay dolmadan da yeni sevgili yaptı her türlü sosyal hesapta mutluluk rolleri çizdi. Bu arada da seni seviyorum ,unutamadım mesajları atmaya devam etti.kimi zaman cevap verdim çoğunlukla da görmezden gelmeye çalıştım.
Ben eski sevdiğim den ayrıldıktan bir kaç ay sonra karşıma bir sürü kişi çıktı kızlar. Hem yakın çevremden hem uzaktan bir çok kişi benimle yakınlaşmak istedi.Çevremde beğenilen bir insanım biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
Bir kaç insanla konuştum. Hoş , işi gücü belli , iyi insanlardı. Ama kimseye kanım kaynamıyor. Genel bir güvensizlik durumu var. Bilmiyorum kızçeler, ben eski ilişkim için çok çabaladım çok güvendim. O adam bile böyle biri çıktıysa diyorum bazen, diğerleri ne yapar ?
Siz de böyle oldunuz mu? Yeniden aşk mümkün mü?

Merhaba kızlar. Bende sizden akıl almak istedim.
Uzun bir ilişkiyi anlamda bırakarak bitirdim. Çok fazla neden vardı , güvensizlikler , karşı tarafın çaba göstermemesi yalanlar,ben bu adamla bir ömrü geçiremem dedim ve ayrıldım. Ayrılık sürecinde o insan yaptığı davranışlarla kendini daha da küçülttü gözümde. 2 ay dolmadan da yeni sevgili yaptı her türlü sosyal hesapta mutluluk rolleri çizdi. Bu arada da seni seviyorum ,unutamadım mesajları atmaya devam etti.kimi zaman cevap verdim çoğunlukla da görmezden gelmeye çalıştım.
Ben eski sevdiğim den ayrıldıktan bir kaç ay sonra karşıma bir sürü kişi çıktı kızlar. Hem yakın çevremden hem uzaktan bir çok kişi benimle yakınlaşmak istedi.Çevremde beğenilen bir insanım biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
Bir kaç insanla konuştum. Hoş , işi gücü belli , iyi insanlardı. Ama kimseye kanım kaynamıyor. Genel bir güvensizlik durumu var. Bilmiyorum kızçeler, ben eski ilişkim için çok çabaladım çok güvendim. O adam bile böyle biri çıktıysa diyorum bazen, diğerleri ne yapar ?
Siz de böyle oldunuz mu? Yeniden aşk mümkün mü?
konuyu okumadım başlıgına cevap veriyorum. OLMAZ kısa ve net

Su an aynı durumdayız.Aldatildim ve 7ay oldu ayrılalı.. Aynen çok kişi çıktı karşıma.Ama mesele etkilenip etkilenmemek de değil. Guvenemiyorum. . Yani bir guvenebilsem belki etkilenirim. Ama acelem yok.illa aklımı celecek biri çıkar. Hayırlısı olsun. Yeniden aşk olur .. Yine de umudumu kaybettim. Vallah öyle biri çıkar ki ayaklarınızi yerden keser.

Mesajın umut verdi resmen sağolasın :)

Çok haklısın aslında. Ama kimseye karşı bir hissiyat olmayınca düşünüyor insan

Ben her zaman bardagin dolu kismina bakma taraftariyim. Eger eski arkadasinla tekrar barismama tarafriysan aklinda nasil bir insan istedigini aklinda oturtabilirsin. Mesela ilgisiz ise ilgisiz bir insanla olmaman ve oyle bir insana yaklasmaman konusunda tecrubeli olursun. Her insan her iliski bizim icin bir tecrube. Gulup gecmekten baska bir sey yapmamalisin gecmisinle. Hayirlisi olur insallah canim.

Su an aynı durumdayız.Aldatildim ve 7ay oldu ayrılalı.. Aynen çok kişi çıktı karşıma.Ama mesele etkilenip etkilenmemek de değil. Guvenemiyorum. . Yani bir guvenebilsem belki etkilenirim. Ama acelem yok.illa aklımı celecek biri çıkar. Hayırlısı olsun. Yeniden aşk olur .. Yine de umudumu kaybettim. Vallah öyle biri çıkar ki ayaklarınızi yerden keser.
Umarım atlatabilirsin. Seninde karşına hakettiğin değeri verebilecek etkilendiğin biri çıkar karşına. Hayat böyle garip işte. Onsuz yaşayamam dediklerimizden sonra çok daha iyi bile yasayabiliyoruz bazen.Hakkımızda hayırlısı olsun :KK200:

Ben her zaman bardagin dolu kismina bakma taraftariyim. Eger eski arkadasinla tekrar barismama tarafriysan aklinda nasil bir insan istedigini aklinda oturtabilirsin. Mesela ilgisiz ise ilgisiz bir insanla olmaman ve oyle bir insana yaklasmaman konusunda tecrubeli
olursun. Her insan her iliski bizim icin bir tecrube. Gulup gecmekten baska bir sey yapmamalisin gecmisinle. Hayirlisi olur insallah canim.
Çok tesekkur ederim. Şu anda kendim için bir şeyler yapmaya , kafamdakileri oturtmaya çalışıyorum ve dediklerine noktasına virgülüne kadar katılıyorum.
Aslında şu çevremdekilerin evlilik baskısı olmasa kafam çok daha rahat olacak farkındayım :KK15:

Umarım atlatabilirsin. Seninde karşına hakettiğin değeri verebilecek etkilendiğin biri çıkar karşına. Hayat böyle garip işte. Onsuz yaşayamam dediklerimizden sonra çok daha iyi bile yasayabiliyoruz bazen.Hakkımızda hayırlısı olsun :KK200:
Amin. Umudu kaybetmek yok. Herşeyin hayırlısı.. Olacağı varsa gelir bulur bizi. Kafamı dinledim en azından. Kendime geldim. Üstümden bir yük kalktı.. Kimse yasattigini yaşamadan ölmez. Her yoruma ekledim nerdeyse bu cümleyi. Ama gerçekten öyle. Allah büyüktür. Hayırsız olanları uzak tutsun bizden..

Back
X