Tuvalet Eğitimi Yeniden başa döndük

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

ErdeminE

mis kokulum iyi ki gelmis
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.008
1.422
333
35
Arkadaşlar selam... 1 ayı geçkin süresir tuvalet eğitimindeyiz 2. Haftadan itibren güzel bi şekilde tuvaletini haber vermeye başlamıştı ama 3 gündür söylemiyor ve altına yapıyor ben de hiç kötü tepki vermiyorum ve hiç bir psikolojik değişim olmadı hayatımızda ama neden böyle oldu anlamadım... Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Lütfen geçici bir dönem olduğunu söyleyin...

benimde 2 yaşını ağustosta doldurmuş bir kızım var, ilk iki gün de öğrendi derken tekrar söylemeyi bıraktı iki yaş aşısı ardından hastalık derken iyice uğraştırdı, şimdi yine söylemiyor ne yapacağımı bilmiyorum yaklaşık bir aydır uğraşıyorum ceza verdim ödül verdim değişmiyor yaparken anne çiş diye bağırıyor ama her seferinde altı ıslanmış oluyor lütfen fikir verin...

evet aynı sıkıntı bendede var.kızıma yaklaşık 2 haftadır tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum.en başlarda ıyı gıbıydık.bakıcısı sık sık tuvalete goturyordu.fakat birkaç gun birebir ben ilgilendim.arada odullendırme yaptım.bazende biraz kızdım.şuan kızım çişi ve kakası gelince söylüyor ama o an altına yapıyor.lazımlığa oturmak istemiyor.hatta yapınca biraz ağlıyo gibi oluyo.ya ben çocuğu tuvaltten korkkuttum yada geçen hafta bi akrabamla tartışdım onunde.ondanmı etkilendi bilmiyorum.ama çok uzuluyorum

benimki de aynı bir ayı geçti çok güzel gidiyorduk iki gündür biraz geçince söylüyor. Gündüz uykularından kuru kalkardı yapmış oluyor. Gece bez takıyorum ondan mı acaba diye düşünüyorum. Gece de yapmıyordu bez olmasına rağmen şimdi birkaç yapmış oluyor. Kızıyorum olmuyor güzellikle söylüyorum olmuyor. En son bugün akşam kızdım biraz kaçırıp söyledi yine. Sonra dayanamadım sarıldım kızmıcak mısın anne diyor. ( ne yapmalıyım ben de şaşırdım iki yaşını doldurdu erken mi başladım acaba diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…