YENİDEN BAŞLA

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
39
Yeniden başlıyorum ümitle aşkla:KK68:
Benim için çok özel bir misafir geliyor cuma akşamı ve pazartesi akşamına kadar bende. Onu iyi ağırlamak adına diyet düşünüp kendimi germeyeceğim. Baslamak icin dogru zamanı beklemek istiyorum ve salı günü dolu dizgin başlıyorum:KK73:
Neden salı günü açmadım bu konuyu da şimdi açtım? Kendimi psikolojik olarak hazırlamak ve o gune dek bana eşlik edecek arkadaşlar bulmak istiyorum.
Beraber başlayalım mı :KK36:
Kendine söz verip benimle başla ve her gecen gün en bir önceki günden daha hafif olmanın keyfini çıkar :KK200:

Tablo hazırlayalım başlangıçtan itibaren ilerleyisimizi takip edip birbirimizi gazlayalım. Hep birlikte başaralım.
Özellikle kilosu fazla olan arkadaşları ayrıca bekliyorum benim yolum uzun :KK48:

25.04.2018 ilk tartı: 96

20180505_125501.webp

Son düzenleme:
Bugün misafirim var hala relaks takılıyorum. Daha az yediğimi farkettim böylece ama şartlamiyorum kendimi. Salıya kadar rahatım sonrasında kampa gireceğim resmen kurban bayramına artık kilo derdim olmaması için elimden geleni yapacagim.

Eveeet büyük gün geldi çattı:KK54:
Misafirimi yolcu ettim. 3 gundur araliksiz yiyoruz. Bir sure sonra bunye bundan rahatsiz oluyor gerçekten. Sağlıksız beslenme olayını kafamda bitirmeye hazırım. Yarından itibaren start veriyorum.
Hala kimse ben de varım dememiş :KK43: gelen olursa çok sevinirim.
20 ağustos kurban bayramı o güne yaklaşık 120 gün zaman var bu iyi bir zaman dilimi isteyen gelsin o zamana kadar kendimizin en iyi performansını gösterip hedefimize ulaşalım

Günaydınnnn
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim olgunlastirilmis peynir
Yarim dilim beyaz peynir
Domates salatalık
9 zeytin
2 dilim yulaf ekmeği

Öğle yemeği
Kaşarlı yeşil mercimek
3 minik patlıcan dolmasi(etli)
Yogurt

Ara
1 avuç karışık çağla ve yeşil erik

Son öğün
Izgara tavuk göğüs
1 kase yoğurtlu buğday çorbası

Bugun başladınız anladigim kadarıyla.. boyunuz ve kilonuz kac? Benim icin ilk basta zor oldu ama artik rutinim oldu bu beslenme sekli. 13. Haftam ve yaklasik 11 kilo verdim.. her cumartesi sabahi tartılıyorum ve o gun tum gun boyunca diledigimi yiyip iciyorum.. iyi bir motivasyon oluyor sonraki tarti gunume kadar..

Bugun başladınız anladigim kadarıyla.. boyunuz ve kilonuz kac? Benim icin ilk basta zor oldu ama artik rutinim oldu bu beslenme sekli. 13. Haftam ve yaklasik 11 kilo verdim.. her cumartesi sabahi tartılıyorum ve o gun tum gun boyunca diledigimi yiyip iciyorum.. iyi bir motivasyon oluyor sonraki tarti gunume kadar..
Evet bugün başladım boyum 1.70 kilom 96 civarıydı ama geçen hafta olağanüstü yedim kaç olmuştur bakamadım korkumdan:( tebrikler harika kilo vermişsiniz kisa zamanda nasıl yaptınız neler yaptınız paylasirmisiniz

Evet bugün başladım boyum 1.70 kilom 96 civarıydı ama geçen hafta olağanüstü yedim kaç olmuştur bakamadım korkumdan:KK43: tebrikler harika kilo vermişsiniz kisa zamanda nasıl yaptınız neler yaptınız paylasirmisiniz
Öncelikle disiplini elden hic birakmiyorum. Kucuk kacamaklar yok yani bende..
Sadece cumartesi günü tika basa yiyorum.
Benim de boyum 1.70.
Her sabah mutlaka 2 yumurta ve 6 siyah zeytin. 2 dilim t.b. ekmegi. Domates salatalik... bazen hellim de oluyor 1 dilim bazen olmuyor..
Arada 1 avuc kadar kuru meyve ve kuru yemis..
Oglen mutlaka salata ve mutlaka protein iceren herhangi birsey.. ton balik, tavuk, ya da et.. bazen de hellim izgara oluyor. 1 dilim de t.b. ekmegi..
Ikindinleri ara yapacak vaktim olmuyor dogrusu. Eve gelip oglumu annemden aliyorum ve artik firsat vermiyor sağolsun.. geceleri de salata yogurt ve protein iceren herhangi birsey.. ama geceleri asla ekmek yok.. bir de proteini pek kisitlayarak yemiyorum. Doyana kadar yiyorum yani..
Bunun yani sira haftanin 4 gunu leslie yapiyorum ve bir de cok hareketli bir yasantim var artik oglum sagolsun. Ikindinleri arabasina koyup gezmeye cikiyoruz..
bir de mutlaka 2 litre su. Daha fazlasini icmek icin kendimi zorlamiyorum ama altina da inmiyorum..
2-3 tane de turk kahvesi tuketiyorum her gun..

Öncelikle disiplini elden hic birakmiyorum. Kucuk kacamaklar yok yani bende..
Sadece cumartesi günü tika basa yiyorum.
Benim de boyum 1.70.
Her sabah mutlaka 2 yumurta ve 6 siyah zeytin. 2 dilim t.b. ekmegi. Domates salatalik... bazen hellim de oluyor 1 dilim bazen olmuyor..
Arada 1 avuc kadar kuru meyve ve kuru yemis..
Oglen mutlaka salata ve mutlaka protein iceren herhangi birsey.. ton balik, tavuk, ya da et.. bazen de hellim izgara oluyor. 1 dilim de t.b. ekmegi..
Ikindinleri ara yapacak vaktim olmuyor dogrusu. Eve gelip oglumu annemden aliyorum ve artik firsat vermiyor sağolsun.. geceleri de salata yogurt ve protein iceren herhangi birsey.. ama geceleri asla ekmek yok.. bir de proteini pek kisitlayarak yemiyorum. Doyana kadar yiyorum yani..
Bunun yani sira haftanin 4 gunu leslie yapiyorum ve bir de cok hareketli bir yasantim var artik oglum sagolsun. Ikindinleri arabasina koyup gezmeye cikiyoruz..
bir de mutlaka 2 litre su. Daha fazlasini icmek icin kendimi zorlamiyorum ama altina da inmiyorum..
2-3 tane de turk kahvesi tuketiyorum her gun..

Yaaa tavsiyelerin süper çok da zor değil aslında haftada bir ödül de iyiymiş protein diyeti gibi olmuş ipuçları da vermişsin çok teşekkür ederim:)

Yaaa tavsiyelerin süper çok da zor değil aslında haftada bir ödül de iyiymiş protein diyeti gibi olmuş ipuçları da vermişsin çok teşekkür ederim:)
Rica ederim. Gercekten vermek istiyorsan verirsin hic merak etme.. odaklan sadece..
Az evvel eklemeyi unuttum. Tabi ki sebze yemegi de varsa alıyorum 3-4 kasik tabagima. Kendimi hic kasmadim sadece ekmegi azalttim yani anliyacagin ve abur cuburu odul günüm haric hic tuketmiyorum..

Rica ederim. Gercekten vermek istiyorsan verirsin hic merak etme.. odaklan sadece..
Az evvel eklemeyi unuttum. Tabi ki sebze yemegi de varsa alıyorum 3-4 kasik tabagima. Kendimi hic kasmadim sadece ekmegi azalttim yani anliyacagin ve abur cuburu odul günüm haric hic tuketmiyorum..

Sebze yemeği ve salata varsa diyet resmen kolaylaşıyor haklısın bende kafamda bitirdim inşallah düşündüm de ben de cumartesi günlerini ödül ve tarti günü ilan ediyorum en sıkışık günüm bari relaks takılayım. Ara sıra kontrol et beni olur mu zahmet olmazsa başarmış birinin varlığı iyi hissettirdi:)

Günaydın
Kahvaltıdan önce 2 bardak sirkeli su, 2 bardak su

Kahvaltım
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
2.5 dilim yulaf ekmegi

Sebze yemeği ve salata varsa diyet resmen kolaylaşıyor haklısın bende kafamda bitirdim inşallah düşündüm de ben de cumartesi günlerini ödül ve tarti günü ilan ediyorum en sıkışık günüm bari relaks takılayım. Ara sıra kontrol et beni olur mu zahmet olmazsa başarmış birinin varlığı iyi hissettirdi:)
Tabi ederim istersen. Benim de cumartesileri esimle evde cocukla oldugumuz gun. Gezip yiyip iciyoruz yani. Pazarlari anca temizlik yapmaktan firsatim da olmuyor yemeye. O nedenle cumartesi kendiliginden oyle gelisti o gun. Bu cumartesi yazariz birlikte guncel kilomuzu buraya. Ve tabi arada konusmaya da devam edelim ki motive olalim..

Tabi ederim istersen. Benim de cumartesileri esimle evde cocukla oldugumuz gun. Gezip yiyip iciyoruz yani. Pazarlari anca temizlik yapmaktan firsatim da olmuyor yemeye. O nedenle cumartesi kendiliginden oyle gelisti o gun. Bu cumartesi yazariz birlikte guncel kilomuzu buraya. Ve tabi arada konusmaya da devam edelim ki motive olalim..
Çok isterim:KK200: bu cumaresiden itibaren ben de tartı günlerini sabitliyorum o zaman her zaman da tartılmamış olurum böylece..
Her zaman beklerim bu arada çalışıyor musun?

Öğle yemeğim
2 kaşık makarna eklenmis yumurtasız menemen
1.5 kepçe yoğurt çorbası
Biraz yogurt

Back
X