• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden baslamak..?

dmtclk26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
546
1
46
Eskişehir
Eski sewqilisiyle barısıp, herseye en bastan baslayanlar warmı aranızda?
Merak ettiqim yine eskisi qibi oluormu?
Araya bir baskaları qirince ilişki yıpranıormu?

niye bittiğine, o kişilerin araya niye girdiğine(gercekten sevgi oldugu için mi, eskisinin yerini doldurmak için mi), ve tekrar neden barışıldıgına bağlı.
biraz detay verirsen daha iyi olur canım

İlişki bir defa bittiğin de araya zaman giriyor alışkanlığını özlüyorsun bu özlemle başa dönüp tekrar mutlu olup yaptığın hataları bir daha yapmayacağım diyorsun.. Dönüyorsun ki: hiç birşey eskisi gibi değil yere bir... Malesef asla ve asla daha iyisi olmuyor.. Şöyle düşün ; Bir ip ortadan kopardın eskisi gibi olur mu koca düğüm atarsın ortasına bariz ortada kusuru hep çirkin gelir gözüne bunun gibi bişi..

işe doğru düzgün Türkçe yazmaktan başlayabilirsin.

Son düzenleme:
Bu insanın içindeki hislere bağlı. Affedebiliyorsan zaten edersin. Ama hazmedemiyorsan kendini parala gene hazmedemezsin. Ben unutabiliyorum aradan geçen zamanda başkasıyla olmuş olmasını onu eskisi gibi sevip güvenebilirim diyorsan muhtemelen düzelir. Genelde yapılamıyor ama ısıtıp ısıtıp önüne sunuyorsunuz. Kendini de onu da canından bezdiriyorsun falan feşman.

niye bittiğine, o kişilerin araya niye girdiğine(gercekten sevgi oldugu için mi, eskisinin yerini doldurmak için mi), ve tekrar neden barışıldıgına bağlı.
biraz detay verirsen daha iyi olur canım

Araya baskaları bosluk doldurmak için qirdi onunda benimde..
We ayrı yapamadıqımıza karar werdik..
Cunku cok sey yasamıstık..
O da bnde herseyi beraber paylastık üzüntümüzü sıkıntımızı..
Barıstık ama yawas yawas yerine oturmaya baslıor hersey ama ynede esksi qbi deqil..

Bu insanın içindeki hislere bağlı. Affedebiliyorsan zaten edersin. Ama hazmedemiyorsan kendini parala gene hazmedemezsin. Ben unutabiliyorum aradan geçen zamanda başkasıyla olmuş olmasını onu eskisi gibi sevip güvenebilirim diyorsan muhtemelen düzelir. Genelde yapılamıyor ama ısıtıp ısıtıp önüne sunuyorsunuz. Kendini de onu da canından bezdiriyorsun falan feşman.

Ya ben hazmedebiliorum..
Cunku qercekten sewiyorumm..
Ama o ondan sonra baskıasıyla cıkmıs olamamı pek sindiremiorm..
Ara sıra bana nie cıktın onla diye sorup duruyor..

Başlamadım. Ama ne yaşadığına bağlıdır bu. Bu arada Türkçe yazımına dikkat et dilimizi kirletmeyelim. :)

Benden sonra hayatına başka birileri girdiyse aslaa kabul etmem, defolsun gitsin...:27:
Ama onun haricinde, eğer aramızdaki problemleri konuşup hallettiysek, yeniden başlamaya değer.. en azından 1 şans verilmeli diye düşünüyorum.. :97:

Benim başıma gelmişti böyle bir olay
bazı önemli sorunlar yaşadık ve ayrıldık o başkalarıyla beraber oldu hatta ayrılmamıza sebep olan kişiyle falan feşmekan bende, benden çok hoşlanan biri vardı ilişkimi biliyodu ayrıldığımıda bi ihtimal diye gözümün içine bakıyodu 1 ,2 dışarı çıktık ben dertleşme derdindeydim oda benimle vakit geçirme çünkü beni gerçekten seviyodu ama ben devam edemedim görüşmeyelim dedim çünkü benim aklımda başka biri vardı onu unutamıyodum buarada sevgilim olan kişi gününü günediyodu biliyodum ama seviyodum pişman olmasını sabırla bekledim ve son bi msj yolladım ona eğer bu msjımada cvp yollamazsan seni bi daha rahatsız etmeyeceğim ve beni sende arama sakın hemen bi msj buluşalım neyse biz tekrar başladık sanki kaldığımız yerden devam ediyorduk hatta benimle evlenmek istediğini ailemle tanışmak istediğini söyledi anneside beni çok seviyodu ve bana yaşattıklarından dolayı oğluna çok kızgındı neticede ailemle tanıştırdım ailem beğenmedi :)) içime bi tuhaf soğukluk geldi
birşey sebep olacakya yaptığının karşılığını bulacakya allah yanına bırakırmı ailem bahane oldu ve birgün önce deliler gibi sevdiğim zırıl zırıl ağladığım onsuz nefese alamadığım adam bi sabah kalktığımda beynimde kalbimde ruhumda yoktu çok enteresan gelir hala 1 gün öncesi ve bir gün sonrası bir insanın tüm hislerinin değişmesi başkası anlatsa inanmazdım
neyse ayrıldık 1 haftda 12 kilo verdi sevgilim olacak kişi hastanede yattı annesi hergün kapımdaydı veeee artık bana dank etmişti bende ayrıldığımız zaman hastanelik olmuştum yemiyodum içmiyodum 42 kiloya düşmüştüm kahrolmuştum mahvolmuştum sanki tanıdık bi hikaye anlatıyordu annesi bana o benden ayrıldığındada annem benim için çok üzülmüştü annesinin yüzünde annemin yşadıklarını gördüm dank etti diyorumya neleri kabullediğimi farketmeye başladım aldatıldığımı ve nasıl sineye çektiğimi ne kadar salak olduğumu farkettim ve aradan bi zaman geçti son kez konuşalım dedi gittim bana ne olursan ol istersen kerhaneden çık gel ama bigün gel dedi yani benim sineye çektiğim şeyi oda çekmeye razıydı
allahın adeletinden bir kez daha emin oldum
ne yaşatırsan yaşıyosun
KIZLAR KUSURA BAKMAYIN BİRAZ UZUN OLDU AMA KONUYLA İLGİLİ YAŞANMIŞLIĞIM VARDI PAYLAŞMAK İSTEDİM..

ayni baslik altinda bende konu acmistim.
Eski sevgiliyle barismak gercekten de sonunu bildigin bir kitabi tekrar okumaya benziyor. Ayrilma sebepleri ortadan kalkmadiysa hersey yine ayni sonuclaniyor.

son durum nedir=?

sonuç biteli 5,6 yıl oldu ama hala beni bekliyor düşünün.. bende 4 yıllık evliyim ve eşimi çok seviyorum kızım var ve mutluyum ya nelere şahit oldum oynaştığı kızları getirir normal ardaşaı gibi tanıştırırdı ve oda beni eşimle kaç kez gördü aynı şeyleri yaşadı yani allahın adaleti işte..

yaşananlar ne kadar zor :S eski sevgiliyle olmaz hele araya başkası girince hiç hiç olmaz ya. en ufak tartışmada önüne getirir ve bu seni eskiye deil daha kötü günlere götürür en iyisi bırak daha güzel bi hayatı yaşamayı dene

Eski sewqilisiyle barısıp, herseye en bastan baslayanlar warmı aranızda?
Merak ettiqim yine eskisi qibi oluormu?
Araya bir baskaları qirince ilişki yıpranıormu?

Evet yaptım. Çok defa hem de farklı insanlarla.Asla eskisi gibi olmaz.başkaları da girdiyse hele bitmiş o iş.Aynı insanla 7 kere evlenip boşanan insanlar tanıyorum. Yine de hep yanı meseleden kopar.Deneme. Uzatmak seni daha çok yıpratır. Adam mı yok sana??* Temiz sayfa en iyi sayfadır.En iyi eski sevgili mahvolup yalvaran ama senin geri dönmediğin adamdır.:47:

Back
X