• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden başlar mı ?

caglamtncglr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
62
7
86
Çanakkale
2.5 yılım geçti o insanla gurbette okuyan iyi bilir annem oldu babam oldu hastalandım hastanede sabahladı benimde en mutlu günümde de en kötü günümde de o vardı yanımda 1 ay önce bitti gerçekten gitmek istediğini mutsuz ettiğimi artık sevmediğini kafasında beni bitirdiğini söyledi daha önce bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum ona veda etmeden döndüm evime :( ama aklımda kalbimde hala o var ve 1 sene sonra okulumuz bitiyor ona sonsuza kadar veda etmek istemiyorum onu çok seviyorum kimseyi sevmediğim kadar :( düzelmez mi biraz paranoyak kafasında kuran bir kızım ona hayatı zehir ettiğimi bile söyledi ama benim için bu kadar fedakarlık yaptıktan sonra nasıl bir anda biterebildi canım yanıyor hem de çok onun tekrar seni seviyorum dediğini duyabilecek miyim :( lütfen yardım edin..

2.5 yılım geçti o insanla gurbette okuyan iyi bilir annem oldu babam oldu hastalandım hastanede sabahladı benimde en mutlu günümde de en kötü günümde de o vardı yanımda 1 ay önce bitti gerçekten gitmek istediğini mutsuz ettiğimi artık sevmediğini kafasında beni bitirdiğini söyledi daha önce bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum ona veda etmeden döndüm evime :( ama aklımda kalbimde hala o var ve 1 sene sonra okulumuz bitiyor ona sonsuza kadar veda etmek istemiyorum onu çok seviyorum kimseyi sevmediğim kadar :( düzelmez mi biraz paranoyak kafasında kuran bir kızım ona hayatı zehir ettiğimi bile söyledi ama benim için bu kadar fedakarlık yaptıktan sonra nasıl bir anda biterebildi canım yanıyor hem de çok onun tekrar seni seviyorum dediğini duyabilecek miyim :( lütfen yardım edin..

üzüldüm,sanırım okullar açılana kadar yüzyüze görüşemeyeceksiniz birkaç ay.
tek taraflı mı fedakarlık yapmıştı hep, onun fedakarlıklarından bahsetmişsiniz de... sizin kıskançlıklarınız ve sürekli onun fedakarlık yapması alttan alması nedeniyle bitmiş olabilir mi... zamanlamasını da iyi yapmış ki, sizi görmeden sizle görüşmeden sizi daha kolay unutabilsin...giderken kesin konuşmuş bir de, zamana bırakalım vs de dememiş, görüşmediğiniz süre içinde özler pişman olursa bilemem ama yine de çok ümitlenmeyin, haksız olduğunuzu düşünüyorsanız özür dileyin çabalayın, yoksa da yapacak bir şey yok gibi... hakkınızda hayırlısı.

Son düzenleme:
birlikte büyüdük aslında 19 yaşındaydım onunla tanıştığımda şimdi iste 22 ve herşeyi onunla o şehirde yaşadım :( fedarkarlıklar yaptık ikimizde son zamanlarda çok kavga etmeye başlamıştık ben biraz huysuz biriyimdir aslında ama onun yanındaydı belki de çocuklaşmam beni daha çok sevsin diye :( bugün aradım tam 1 ay sonra ve bana unutmam gerektiğini onun için bittiğimi böyle daha mutlu olduğunu söyledi kurduğum hayallerin yaşanmışlıkların verdiği acı ise ondan kalan tek şey ve korkum o şehre 3 ay sonra döndüğümde heryerde onun ve anılarımızın olduğunu bilmek..

Hayatına birinin girdiğini düşünmüyorum ailesi ise biliyordu bizi ama bilmiyorum bazen insan dayanamayacak noktaya gelir ve bitirir ya o hesap işte daha önce de ayrıldık barıştık defalarca hepsinde de ayrı yara aldık sanırım ben ilişkinin duygusal tarafıydım o da mantık ve mantık ağır bastı çok özlüyorum hala aklımda kalbim de o var ama artık geri dönüşü olmayacağını kabul etmeliyim sanırım :(

Back
X