yeniden bir erkeğe güvenmek için nasıl test etmeliyim onu?

bahar5mevsim

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
94
20
288
meraba kızlar. ben nişanlandım 2 ay sonra sorunlar yüzünden nişanı bozduk. şimdi başka biri hayatıma girmeye çalısıyor. ama ben temkinli olmak istiyorum. aynı hatalarımı yapmak istemiyorum. sizce güvenebilmem için ne yapmalıyım. onu sınamak istiyorum. test etmek istiyorum. hani bi konuda zarf atılır da o konu hakkındakı düşünceleri öğrenilirya bunu nasıl yapmalıyım yardım edin lütfennnn

meraba kızlar. ben nişanlandım 2 ay sonra sorunlar yüzünden nişanı bozduk. şimdi başka biri hayatıma girmeye çalısıyor. ama ben temkinli olmak istiyorum. aynı hatalarımı yapmak istemiyorum. sizce güvenebilmem için ne yapmalıyım. onu sınamak istiyorum. test etmek istiyorum. hani bi konuda zarf atılır da o konu hakkındakı düşünceleri öğrenilirya bunu nasıl yapmalıyım yardım edin lütfennnn

oyun değil ki bu test edesin, hiç gerek yok. o kendini belli edecektir zaten.

Merak ettiğin konular hakkındaki fikirlerini sor, şöyle olursa senin tepkin ne olurdu gibi.. Bi arkadaşımın nişanlısı böyle böyle yapmış sence normal mi vs.. böyle devam edebilir

aslında bu insanı ben nişanlanmadan önce de tanıyordum.o hıslerını soylemıstı ama ben kabul etmemıstım daha dusunmuyorum dıye. sonra baskasıyla nısanlandım ayrıldım tekrar konusmaya basladık bununla. su an askerde 20gundur konusuyoruz eskıden berı hıslerını bıldıgım ıcın sımdı dırek benımle evlılık hayallerı kuruyor. askerde telefon yasak bılırsınız benımle konusabılmk ıcın tel aldı. her fırsatta arıyo tuvalette gece dısarda fln.. evlı ve esı askerde olan arkadaslarım var onlara soruyorum gorusebılıyormusunuz dıye ankesorlu telden gunde en fazla yarım saat konusabılıyorlarmıs. bırde bıze bakıyorum saatlerce konustugumuz oluyor. araması hosuma gıdıyor. adı fatıh. bana dıyorkı fatihin gönlündeki istanbul :) ve bugun oyle bısey dedı kı cook hosuma gıttı. kar çiçeğimm dedi:) işte ben böyle safım güzel sözlere kanmak istemiyorum hemen şapşal bir mutluluktan sıyrılıp mantıklı duşunmem ıcın yardım edın banaa

bence test diye bir şey olmaz zaman göstericek bunu, geçen zaman içinde sana karşı tutumu düşünceleri, bunlar beliryecek herşeyi tabi bu süre içinde kendini kaptırmamalısın, her hareketini ölçmelisin karsındakinin. ölçmelisin derken hislerine mantığına göre değer biçmelisin
acele karar verme hiç bir zaman, zamanla

bak canım cınsel anlamda testten bahsedıyorsan eğer senın yanında sana yaklaşımına bak , fırsatcımı dıye düşün.Özellıkle yalnız kaldığınızda.Endişelerini bır bayan olarak çok ıyı anlıyorum.Sonra efndım gelelım dığer mevzulara yanı sadıkmı değilmi dıye guven testı2.
hanı şu ıvır zıvır siteler var ya facebook ve benzerı olanlara bak.Hangısınde uyelıklerı var sor bakalım.sonrada sende farklı bır isimle ona arkadaşlık teklıfı yolla.Muhabbet etmeye çalış başka isimle bakalım tepkısı nasıl? buna benzer şeyler inan bana işe yarar.

Hem sonra güvnılırmı değilmi hislerinle anlarsın ama hislerim kuvvetlı değil dıyorsun.ozaman yalnız kal sık sık onla.Davranışlarını ve konuşmalarını süzgeçten geçirrek karar ver canım.sevgilerimle....:3:

bak canım cınsel anlamda testten bahsedıyorsan eğer senın yanında sana yaklaşımına bak , fırsatcımı dıye düşün.Özellıkle yalnız kaldığınızda.Endişelerini bır bayan olarak çok ıyı anlıyorum.Sonra efndım gelelım dığer mevzulara yanı sadıkmı değilmi dıye guven testı2.
hanı şu ıvır zıvır siteler var ya facebook ve benzerı olanlara bak.Hangısınde uyelıklerı var sor bakalım.sonrada sende farklı bır isimle ona arkadaşlık teklıfı yolla.Muhabbet etmeye çalış başka isimle bakalım tepkısı nasıl? buna benzer şeyler inan bana işe yarar.

Hem sonra güvnılırmı değilmi hislerinle anlarsın ama hislerim kuvvetlı değil dıyorsun.ozaman yalnız kal sık sık onla.Davranışlarını ve konuşmalarını süzgeçten geçirrek karar ver canım.sevgilerimle....:3:

henuz yanyana olma fırsatımız olmadı askerde su an. safak 47:/ ama gelınce yaparım dedıklerını canm tesekkurler..

Back
X