Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardesim nisanliniz biliyor kabulde etmis ... digerlerini ilgilendirmez.. Allah cok mutlu etsin bi yastikta kocayin amin:)
Canim seni anlayorum aslinda.Y sonradan ögrenirlerse ve onlarin gözünden düsüp mutsuz olursam diye üzülüyorsun.Haklisinda böyle bir korkuyu yasamaktan.sonucta bu önemli bir sey.ama sonucta nisanlin zannersem bütün sorumlulugu üzerine almis.Bu cok önemli.belki seni daha fazla taniyip sevmelerini istiyordur.Ilerde de belki kendo söyler veya söylemez.artik kendini bos yere üzme.Allaha cok dua et.Allah sevdigi kullarinin hatalerini örtermis ki sonucta senin bir hatan yok,Bu herkesin basina gelebilir canim.sen allahi vekil et her isinde canim..Insallah cok mutlu olursun.
bazı arkadaşlar dürüstlük demiş? insanlar geçmişini herkese söylemek zorunda mı? namusuyla insanlar evleniyor, olmuyor sonra boşanıyor. kim boşanmak için evlenir. söylese söylese evleneceği kişiye söyler. başka hiç kimseyi bağlamaz bu. kadınlar artık bu kadar ezik olmasın. boşanmak kötüdür gibi birşeyin en önde giden savunucuları kendileri oluyorlar. hiç cinsel ilişkiye girmeyen erkek var mı evlenmeden önce? biz onların iğrenç hayat kadınlarıyla, hergün yüzlerce erkekle beraber olan insanlarla beraber olduklarını sorguluyor muyuz? ne kadar iğrenç olduklarını yüzlerini söylüyor muyuz? artık evlenmek boşanmak gibi gayet normal bişeyi de ilk önce kadınlar kabullensin ve dik dursun. allahtan başka kimseye verilecek hesapları yok.
Ben, bir ömür boyu acaba ortaya çıkacak mı korkusuyla yaşayıp
ve de dürüst olmama damgası yeme ihtimaliyle yaşayamazdım.
O yüzden kim ne derse desin, sonucu ne olursa olsun söylerdim.
Detay bilmelerine gerek yok.
Boşanmış olmak suç değil ki..
Canım bence nişanlını dinle sen, nişanlın ailesini biliyo ki saklıyalım teklifini kendi yapıo bir de takarlarsa sana evlendikten sonra da uğraşır dururlar. Oldu ki evlendiniz öğrendiler nişanlın ben biliyodum derlerse o kadar uğraşamazlar.
Bence bilmesinler.Gerek yok bilmelerine.Benim kuzenim 8 ay evli kalmisti ve sonra bosandi. simdi ikinci evliligi fakat gelde ona sor. 6 yasinda cocugu var, hala kizla ugrasiyorlar.Hep huzursuz:44: