Yeniden evlensem diye düşünürsek ?

YeldaBaris

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
329
187
18
Yeniden evlensem diye düşünürsek.....Neleri hayal ederiz kimbilir.Herkez kendi yaptığı hataları yapmak istemez hatta kimileri evlenmez bile.Burada yeniden evlenicek olsam hatta flört döneminden önce bunu ypardım eşimi şu kritere göre seçerdim evlenirken yazılı anlaşma yapardım evlendiğimde hemen çocuk yapardım vs.....Herkez kendini uslubuna göre ifade edebilir bu soruda.Lütfen kimse kimsenin fikrini saçma bulmasın kimse kimseye laf sokmasın.Her insanın bir hayat hikayesi var zevkle okuyacağımız bir topik olsun burası.Hem herşeyi değiştirmek için yeniden evlenmeye gerek yok.eşlerimizle birlikte evliliği daha güzel boyutlara taşımak için güzel fikirler de çıkacaktır ortaya.Değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Asla kusurlarını örtüp sürekli pohpohlamazdım. Ne kadar değer verirsen o kadar değersizleşiyorsun. Asla yalanlarına geçerli bir sebep aramazdım. Asla beni istemeyen ailesine rağmen Mutlu oluruz diye düşünmezdim. Çünkü ailesine rağmen değil ailesi ile birlikte bir yola çıkıldığını bilirdim. Asla sesimi yükseltmez, ama bana da ses yükseltilmesine izin vermezdim. Herkesin kendine özel bir alanı bir bütçesi olması gerektiğini bilir buna göre davranırdım. Bütçeyi kontrol edeyim, para biriktirelim diye kendimi kasayım, Ada'mın kariyeri için kendi kariyerimdeki önceliklerimden vazgeçeyim demezdim. Zira daha önce yaptım, sonradan ben başardım sen ne yaptın ki dendi...

Ve en önemlisi, içimde acaba gibi şüpheler uyandıracak bir adamla değil, her anında birlikte olabileceğim, ailemin ve ailesinin karışarak değil eşlik ederek içinde bulunacağı bir erkekle nikah masasına otururum...

İnşallah Allah benim de, benim gibi olan herkesin de karşısına ikinci ve en önemlisi hayırlı bir şansı çıkarır.

Öptüm kızlar

Ailesi fenaysa onun suçu ne diye düşünmezdim.
Ailesinin fena olduğunu farkettiğim an bırakır giderdim.

Asla maddiyat önemli değil diye düşünmezdim, isteyen zorda bırakan daha kıymetli olurmuş
bunu anladım. Ben de borçla da olsa yap, yapın bana ne diye düşünürdüm.

Durumu olmayan da evlenmesin bile derdim. Denmeliymiş.

Asla verilen sözlere bakmazdım. İşimi garantiye almadan evlenmezdim.
Önce iş sonra nikah şeklinde.

Asla başka şehirden biri ile evlenmezdim.
Kendi yaşadığım yerde erkek mi bitmişti sanki, ne gerek varmış?

Back
X