Saç Rengi ve Saç Boyama Yeniden fındık kahvesi :(

Herdaimgunes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
682
263
303
İstanbul
Merhaba kızlar. Konu açmıştım. Sarı tonlarında bir renk istiyorum diye. Ama tutturamadım. Tekrar fındık kahvesine boyadım. Koymamı isteyen bi kaç arkadas oldu. Tekrar konu açayım dedim. Tek tek anlatayım aşamaları:

Ilk önce açtım 3. RESİM

daha sonra loralin kumral doresine boyadım: 2. RESİM

istediğim gibi olmayınca gittim fındık kahvesine boyadım: 1. RESİM

benim istediğim renkte buydu artık kuaförde yaptırıcam mecburen: SONUNCU RESİM

RESİM EKLEMEYİ DE BECEREMEDİM NEYSE :) kolestonun açıcısını hiç beğenmedim bu arada...:50:

Eklentiler

• $Fotoğraf0476.webp
    $Fotoğraf0476.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 160
  • $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 134
  • $Fotoğraf0486.webp
    $Fotoğraf0486.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 187
  • $beyonce.webp
    $beyonce.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Konu açmıştım. Sarı tonlarında bir renk istiyorum diye. Ama tutturamadım. Tekrar fındık kahvesine boyadım. Koymamı isteyen bi kaç arkadas oldu. Tekrar konu açayım dedim. Tek tek anlatayım aşamaları:

Ilk önce açtım 3. RESİM

daha sonra loralin kumral doresine boyadım: 2. RESİM

istediğim gibi olmayınca gittim fındık kahvesine boyadım: 1. RESİM

benim istediğim renkte buydu artık kuaförde yaptırıcam mecburen: SONUNCU RESİM

RESİM EKLEMEYİ DE BECEREMEDİM NEYSE :) kolestonun açıcısını hiç beğenmedim bu arada...:50:

güle güle kullan canım saçlarını ama memnun kalmamışsın sanırım..
ikinci resimdeki renk istediğin renge ne çok benzemiş...
ama en sonki renkte güzel..kahve olan..

Son düzenleme:
güle güle kullan canım saçlarınıama menun kalmamışsın sanırım..
ikinci reimdeki renk istediğin renge ne çok benzemiş...
ama en sonki renkte güzel..kahve olan..

teşekkür ederim. aynen memnun değilim.
kahve tonları çok daha yakısıyor ama benim gönlüm sarıda.
tutturamadım o rengi. o kızgınlıkla gittim kahve yaptım.
sanırım bi kaç yıkamaya oturacakmış :(

cnm çok güzel açılmış saçın öyle turuncuda olmamış ve boyadığındada istediğin renge yaklaşmışın epey keşke kahveye boyamasaydın direk o haliyle gitseydin istediğin renk için çok güzel bir zemin varmış saçında

rengin güzel olmuş cnm :34: koyu renkleri seviyorum bakımı da kolay :21: ben sıcakta sarı saçlarımla napcam bilmiyorum şimdiden kuruma belirtisi göstermeye başladı ama merak ettiğim bişey var cnm açılmış saçının üstüne neden kumral dore boyadın? fındık kabuğu yapıp üzerine ışıltı attırsaydın fotodakine yakın bi tonun olurdu :26:

cnm çok güzel açılmış saçın öyle turuncuda olmamış ve boyadığındada istediğin renge yaklaşmışın epey keşke kahveye boyamasaydın direk o haliyle gitseydin istediğin renk için çok güzel bir zemin varmış saçında
bilemedim işte. Bikaç yıkamaya çok daha iyi olurmus aslında neyse artık istanbula geldim iyi bir kuaföre gitmeyi düşünüyorum. çok da güzel açıldıydı :43:

rengin güzel olmuş cnm :34: Koyu renkleri seviyorum bakımı da kolay :21: Ben sıcakta sarı saçlarımla napcam bilmiyorum şimdiden kuruma belirtisi göstermeye başladı ama merak ettiğim bişey var cnm açılmış saçının üstüne neden kumral dore boyadın? Fındık kabuğu yapıp üzerine ışıltı attırsaydın fotodakine yakın bi tonun olurdu :26:
arkadasım önerdi. Istediğine yakın olur dedi. Bende pek anlamadığımdan kutudaki resim de güzel olduğundan aldım. Tutmusta . Ben ilk boyamada alışamadığımdan sanırım gittim koyulttum. Dfındıkta çok güzel bir renk ama gönlüm tamamen sarıda :)) bide sıcakta o sorunu var sende haklısın :26:

Cansu, ben senin konuyu kaybettim, takip edemedim.
Sen neler yapmışın öyle...
Yazık oldu, saçını açtırıp sonra koyu renk boyatmanı.
Şu dore kumralı beklediğinde daha açık ve güzel olmuştu ve senin istediğin renge çok yakındı.
Keşke boyadıktan sonra resimi burada ekleseydin ve fikir isteseydin.
Nereden senin aklına yine fındık kahvesi geldi anlayamadım, oysaki istediğin renge çok yakındaydın.
Keşke dore kumraldan sonra üzerinde koyu sarı gibi bir renk yapsaydın.
Neyse tatlım, olay olmuş artık. Bende bunları buraya yazarak daha da üzmüştüm seni.
Altta açılmış saç olduğu için şuanda kullandın fındık kahvesi 3-4 yıkamadan sonra baya açılacaktı. Sarıya doğru yaklaşacaktır.
Sakın kuafore gidip saçını tekrar boyama.

Back
X