Tibette kaçıncı tekrardasın bende ara ara yapıyorum tibetiSabah uyandım limonlu sıcak suyumu içtim ve tibet egzersizlerine başladım çünkü aşırı yorgun uyanıyorum. Ekmeksiz kahvaltımı da yaptım kendimi mutlu hissediyorum
Ilk haftadayım ben daha 3 tekrardayım. Faydasını gördün mu ne zamandır yapıyorsunTibette kaçıncı tekrardasın bende ara ara yapıyorum tibeti
şuan bende 3 teyim öncesinde ya 7 y da 9 tekrara kadar çıkmıştım .Ilk haftadayım ben daha 3 tekrardayım. Faydasını gördün mu ne zamandır yapıyorsun
Henüz çok bi etkisini görmedim ama yapıp faydasını görenler çok diye okumuştum çok kısa sürüyor zaten ne kaybedeirm ki diye başladım:)şuan bende 3 teyim öncesinde ya 7 y da 9 tekrara kadar çıkmıştım .
yaklaşık 2 sene diyebilirim. faydasını gördüm hislerim güçlendi net kararlar aldım ama ara verip başlayınca fibromiyalji ağrılarım arttı . ondan düzenli yapmıyor ve sayıyı arttırmıyorum .
sen de etkileri oldu mu
Çok güzel düşünmüşsün etkileri aldığında paylaşırsan sevinirim :)Henüz çok bi etkisini görmedim ama yapıp faydasını görenler çok diye okumuştum çok kısa sürüyor zaten ne kaybedeirm ki diye başladım:)
Harika çok güzel kilo verenleri görünce bende mutlu oluyorum. Azimli olmak önemli olan gerisi bi şekilde geliyor heleki zayıfladığını görünce daha da hırs oluyor. Tebrik ederim seni darısı da bana inşallahInsallah sende istedigin kiloya dusersinboyle diyete baslayanlara moral olsun diye yaziyorum. En az 68 oldugumu dusunerek basladim tartim yoktu. Belki de 70lerdeydim her zaman giydigim pijamalarima sigamamamla dank etti bana. Oturdugumda arkam acilirdi. Buyuk bi kararla 1 gunde ekmek hazir paket hersey abur cubur sekerli kestim .3 ay icinde bu sabah tok karnina 53.7 olmusum yani en az 14 kilo vermisim. Ilk hedef 60 di sonra 55 simdi 52 gormek belki en son 50 olmak.Darisi butun kilo verme seruveninde olanlara olsun.
Paylaşırım tabiki deÇok güzel düşünmüşsün etkileri aldığında paylaşırsan sevinirim :)
Yaa çok güzel geliyo çocuklu çıtı pıtı analar banaInsallah canimgercekten azim sart. Basta bende haa basladim haa baslicam diye kendimi oyalamisim. Suan 3 cocuklu citi piti bi ana olarak geziyorum. Son kalan bi kac kilo da giderse deymeyin keyfime olacak
Bence de hamilelikten once vermek lazim ister istemez ustune katlayarak aliyosun kilo. Bende hamilelikten once bi ara 65e cikmistim bi kac ay icinde 47ye dusmustum pesinden 50 olup hamile kaldim. 80 kusurla dogurdum bebisleri. 65in ustune hamile olup 30 kusur kilo almis olmayi dusunemiyorum cogunu vermezdim galiba. Ama ben hamilelikte de abarttim ikiz diye. Hamile kalirsan bile diyetisyen esliginde minimum duzeyde kilo alabilirsinYaa çok güzel geliyo çocuklu çıtı pıtı analar banabende vereyim istiyorum bide gebelik olursa kilom alır basını gider korkum o
Evet bende çok gördüm 30 kilo aldım diyeni kilona 30 koyamıyorum şu anda normal doğum bile yapmaya engelmis. Inşallah öncesinde veririm hamilelikte bide kilo diye kendimi kasmak istemem daha bi motive oldum şimdiBence de hamilelikten once vermek lazim ister istemez ustune katlayarak aliyosun kilo. Bende hamilelikten once bi ara 65e cikmistim bi kac ay icinde 47ye dusmustum pesinden 50 olup hamile kaldim. 80 kusurla dogurdum bebisleri. 65in ustune hamile olup 30 kusur kilo almis olmayi dusunemiyorum cogunu vermezdim galiba. Ama ben hamilelikte de abarttim ikiz diye. Hamile kalirsan bile diyetisyen esliginde minimum duzeyde kilo alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?