Yeniden Fit Olma Çalışmaları

kurabiyex

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
2.127
3.035
133
35
Merhabalar

En son 10 yıl önce 54 kilo olduğunu hatırlıyorum. Çok güzel bir histi. Giydiğim yakışıyor çiti piti ortalıkta dolaşıyordum. 5 yıl içinde 60 kilo oldum neyse yine normaldi.
Kpss hazırlanma sürecine girdim ve sınav bittikten sonra 70 kiloydum 😱 geçen yaza kadar kilom 68 70 civarı oldu hep. Ve bu kiloyla evlendim maalesef tombik bir gelin oldum.
Bitti mı bitmedi evlendikten sonra yani 8 ayda 8 kilo aldım 😖😖😖 tartıda 77 kiloyu görünce dur dedim kendime dur artık.

Kurallarım;
*Ekmek yeme
*Günde en az 2 lt su iç
*Haftada 3 gün spor yap -leslie,plates-
*Çikolata bisküvi gibi şeylerden uzak dur
*Akşam tv karşısında ayrıştırmayı bırak

Başlama tarihi: 06.03.2020
Ilk hedef: 70 kg
Hedef tarihi: 16.04.2020

Zayıflama hikayem başlasın o zaman 🤗🤗🤗

Ilk haftadayım ben daha 3 tekrardayım. Faydasını gördün mu ne zamandır yapıyorsun
şuan bende 3 teyim öncesinde ya 7 y da 9 tekrara kadar çıkmıştım .
yaklaşık 2 sene diyebilirim. faydasını gördüm hislerim güçlendi net kararlar aldım ama ara verip başlayınca fibromiyalji ağrılarım arttı . ondan düzenli yapmıyor ve sayıyı arttırmıyorum .
sen de etkileri oldu mu

şuan bende 3 teyim öncesinde ya 7 y da 9 tekrara kadar çıkmıştım .
yaklaşık 2 sene diyebilirim. faydasını gördüm hislerim güçlendi net kararlar aldım ama ara verip başlayınca fibromiyalji ağrılarım arttı . ondan düzenli yapmıyor ve sayıyı arttırmıyorum .
sen de etkileri oldu mu
Henüz çok bi etkisini görmedim ama yapıp faydasını görenler çok diye okumuştum çok kısa sürüyor zaten ne kaybedeirm ki diye başladım:)

Insallah sende istedigin kiloya dusersin :KK36: boyle diyete baslayanlara moral olsun diye yaziyorum. En az 68 oldugumu dusunerek basladim tartim yoktu. Belki de 70lerdeydim her zaman giydigim pijamalarima sigamamamla dank etti bana. Oturdugumda arkam acilirdi. Buyuk bi kararla 1 gunde ekmek hazir paket hersey abur cubur sekerli kestim .3 ay icinde bu sabah tok karnina 53.7 olmusum yani en az 14 kilo vermisim. Ilk hedef 60 di sonra 55 simdi 52 gormek belki en son 50 olmak.Darisi butun kilo verme seruveninde olanlara olsun.

Insallah sende istedigin kiloya dusersin :KK36: boyle diyete baslayanlara moral olsun diye yaziyorum. En az 68 oldugumu dusunerek basladim tartim yoktu. Belki de 70lerdeydim her zaman giydigim pijamalarima sigamamamla dank etti bana. Oturdugumda arkam acilirdi. Buyuk bi kararla 1 gunde ekmek hazir paket hersey abur cubur sekerli kestim .3 ay icinde bu sabah tok karnina 53.7 olmusum yani en az 14 kilo vermisim. Ilk hedef 60 di sonra 55 simdi 52 gormek belki en son 50 olmak.Darisi butun kilo verme seruveninde olanlara olsun.
Harika çok güzel kilo verenleri görünce bende mutlu oluyorum. Azimli olmak önemli olan gerisi bi şekilde geliyor heleki zayıfladığını görünce daha da hırs oluyor. Tebrik ederim seni darısı da bana inşallah 😍
Çok güzel düşünmüşsün etkileri aldığında paylaşırsan sevinirim :)
Paylaşırım tabiki de 😊🌸

Insallah canim :KK36: gercekten azim sart. Basta bende haa basladim haa baslicam diye kendimi oyalamisim. Suan 3 cocuklu citi piti bi ana olarak geziyorum. Son kalan bi kac kilo da giderse deymeyin keyfime olacak

Insallah canim :KK36: gercekten azim sart. Basta bende haa basladim haa baslicam diye kendimi oyalamisim. Suan 3 cocuklu citi piti bi ana olarak geziyorum. Son kalan bi kac kilo da giderse deymeyin keyfime olacak
Yaa çok güzel geliyo çocuklu çıtı pıtı analar bana 😍 bende vereyim istiyorum bide gebelik olursa kilom alır basını gider korkum o

Yaa çok güzel geliyo çocuklu çıtı pıtı analar bana 😍 bende vereyim istiyorum bide gebelik olursa kilom alır basını gider korkum o
Bence de hamilelikten once vermek lazim ister istemez ustune katlayarak aliyosun kilo. Bende hamilelikten once bi ara 65e cikmistim bi kac ay icinde 47ye dusmustum pesinden 50 olup hamile kaldim. 80 kusurla dogurdum bebisleri. 65in ustune hamile olup 30 kusur kilo almis olmayi dusunemiyorum cogunu vermezdim galiba. Ama ben hamilelikte de abarttim ikiz diye. Hamile kalirsan bile diyetisyen esliginde minimum duzeyde kilo alabilirsin

Bence de hamilelikten once vermek lazim ister istemez ustune katlayarak aliyosun kilo. Bende hamilelikten once bi ara 65e cikmistim bi kac ay icinde 47ye dusmustum pesinden 50 olup hamile kaldim. 80 kusurla dogurdum bebisleri. 65in ustune hamile olup 30 kusur kilo almis olmayi dusunemiyorum cogunu vermezdim galiba. Ama ben hamilelikte de abarttim ikiz diye. Hamile kalirsan bile diyetisyen esliginde minimum duzeyde kilo alabilirsin
Evet bende çok gördüm 30 kilo aldım diyeni kilona 30 koyamıyorum şu anda normal doğum bile yapmaya engelmis. Inşallah öncesinde veririm hamilelikte bide kilo diye kendimi kasmak istemem daha bi motive oldum şimdi 😊

Sevgili diyet günlüğüm ne zamandır yediklerine dikkat etmeme kaçamak yapmamama rağmen kilo veremiyor olmak motivasyonumu bir hayli düşürdü. Uzun zamandır ekmek yemiyordum sabah yedim mutsuzum!

30.03.2020 diyet ve sporu bırakmıştım iyiki kilo almadım kaldığın yerden devam

Back
X