Yeniden hamileyim

Yesim1605

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
108
29
13
27
Arkadaşlar ilk hamileligim dengesiz hcg artışından dolayı sağlıksız denmişti. Ve 7+5 günlükken kanamam başlamıştı düşükle sonuçlandı. Ve aradan 1.buçuk ay gibi bi süre geçti şuan adet günüme daha 2 gün var erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sizcede hamile miyim yeniden ?

Daha önce hcg degerinizin sifirlandigini tespit ettiyseniz. Onun kalıntısı olamaz. Belli ki yeni bir gebelik hayırlı olsun

Düşükten sonra adet gördüyseniz hamile olabilirsiniz

Valla cnm bnde test yaptim adetim 7 gun gecmisti ve ikinci cizgi silik cikti ve kimyasal gebelik dneildi kanamayla sonlandi istersen bi kan testi yaptir ne olur ne olmaz

Valla cnm bnde test yaptim adetim 7 gun gecmisti ve ikinci cizgi silik cikti ve kimyasal gebelik dneildi kanamayla sonlandi istersen bi kan testi yaptir ne olur ne olmaz
Inan hiç gitmek istemiyorum hastaneye falan ilk kötü olunca bunda beklemek istiyorum hep en azından bi umudum var diye

Evet 1 kere adet oldum diğer ay hamile kaldığımı öğrendim ve bu ilki gibi olmasını hiç istemiyorum

Bence bi test yaptır kafan rahatlasın. Allah korusun sağlıksız bi gebelikse sana zarar vermeden öğrenmiş olursun. İnşallah meleğin seninledir ve sağlıkla tutunur

Inan hiç gitmek istemiyorum hastaneye falan ilk kötü olunca bunda beklemek istiyorum hep en azından bi umudum var diye
Bi kac gun daha bekle cnm kendini ne zaman hazir istersen o zmn git seni cok iyi anliyorum kendine stres yapma yeter

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…