Yeniden hazırlanıyorum, kafam allak bullak.

Basaramama korkum var fazlasıyla. Sıkı çalışıyorum cok pişmanım 4 yillik fakulteye hazirlanmadigim icin zamaninda ama hicbir sey icin gec değil umarim her sey dilediğim gibi olur

Korku hiç bir işinize yaramaz çelme takar sadece size onu kafanızdan atmaya çalışın başta. Sınav sonrasını güzel hayal edin ve inanın; hayal etmediğiniz hiç birşey gerçek olmaz ...

Şunu söyleyeyim . Liseden kadın giyim modelistliği mezunuyum . ( şuan kalfa durumundayım :) )
Almanya ya büyük işler yapan bir firmanın model hanesin de 3 ay çalıştım .
Bizim model hane şefimiz lise mezunu bizim firmada ilk başta çırak olarak başlamış bir kadındı .
Küçümsemiyorum ama sektörde alaylı çok fazla . Siz ne biliyorsunuz bizim o kadar tecrübemiz var oluyor işin sonu .
Firmalar küçüklükten eğittikleri elemana daha fazla güveniyor . İş tecrübesi daha fazla olan okul bitirmiş olman onlar için çok fazla etkili olmuyor benim gördüğüm bu .

Bu konuda ilerleyeceksen . Sağlam yerlerden referans alman lazım .
Çalışkan olman lazım . En az bir tane çizim programı bilmen lazım . Kalıptan da anlaman lazım .
Stilhane de de çalışsan da kalıpla uğraşıyorsun çünkü .

Güzel sanatlar okumalısın bence . Onun iş alanları daha geniş .
Çünkü 4 yıllık Modelistlik , Moda tasarım , Stilistlik sana devlet kapısı açar sadece .

Kendimi geliştiriyorum aslında 3 tane program biliyorum bir tanesi iyi diğer ikisi orta düzey.. tabi sadece bunlar yetmez diploma önemli işte. Kimse diplomayı görmeden yüzüne bakmıyor. Dediğiniz doğru eski müdürüm işletme mezunuydu ama alaylıydı :) İşletme mezunu bir designerdı :)

Iste anlatmak istedigim de buydu. Kendimi begenmislik gibi olacak diye korkup yazamadim. Arkadaslarim sen ve muhasebe nalaka koreleceksin diyorlar. Bu yuzden tasarim alakali bir seyler istiyorum. Sıkı çalışıyorum bakalım umarım her sey istedigim gibi olur
hayallerinden vazgecme bebek:KK51:

Sevdiğiniz bir işiniz var bu konuda geliseceginiz bölümleri düşünün.. kurslar vs.. boş durmayın yeter ki..

kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden sana bi abla kardeş tavsiyesi af edersin inek gibi çalış güzel bi bölüm kazan ayaklarının üstünde dur . ben yapmadığım için çok pişmanım eşşekler gibi pişmanım ...

kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden sana bi abla kardeş tavsiyesi af edersin inek gibi çalış güzel bi bölüm kazan ayaklarının üstünde dur . ben yapmadığım için çok pişmanım eşşekler gibi pişmanım ...
21 yaşındayım .. Bende kendime bir ders programi yaptim planli planli çalışıyorum:)

bnde hersefernde programlar hazırlarım başta çok hevesleniyodum sonradan bırakıyodum azimli ol bence ilerde pişman olmamak için .

Back
X