!!! yeniden hedefe doğru !!!

eveeettttt acıktım ....!!

he he tabiii ne yiyeceğimmmm... lahana çorbasıııı .... :kk77:

bugün neler yedim yazim hemen

sbah lahana çorbası birbardak :):) çorbası hep kaseden mi iççez cenım :):halay: yarım ltlik bardağım var içine bir kase kadar çorba koyup içiyorum :)

sonra bir prtakalyedim :KK72:

arkadaşım geldi onunlada büyük bir fincan sade kahv içtim...ttüühhh yaaaa içine h.cevizi yağı koyup denicektim unuttum :cry: yarına kısmet :KK24:

sonra et spte yapmıştım onu yedm bir tabakk... 3 kornişon turşu ve bol salata..

şimdide acıktım en son saat 15:30 da yedim.. e aradan4 saat geçmiş.. :kk77:

:KK15:

bugün çok fazla youtube da vakit geçirdim... :KK12:

kişisel gelişimim için belli hedeflerim var ama şu internet beni bağlıor.. bağımlıyım sanki.. :cry:

bullet journe diye bi ajandaplanlaması gördüm ve uygulamaya karar verdim... :sampiyon:

çok hoşuma gitti he aylık haftalık hedeflerim planlarım hep gözümün önünde olacak :)

şimdi bana sorsalar 2017 nasıldı neler yaptın falan.. öyle çat çat cevap veremem :ukala: :ukala:
tamam yaptık bir şeyler ama düşe kalkabi plan olmadan yıl bitti gitttiiiii....

neyse yaşdan herhalde insan 25 olunca daha planlı olası geliyor.. 2 yıl önce bunu hiiiççç düşünmezdim :KK35:

şimdi çorbamı ısıtayımmmm bardağıma koyuyumm :):21: snrada planımın kaba taslak .izelgesini yapayım :kahve:

günaydınnn :KK200::KK200:

kahvaltımı yaptım ama ne yazıkkı kah öncesi bir barda su içmeyi unuttum.... :KK35: neyse süne göre bugün -300 geldim daha fazla bekliyordum bakalım yarın kaç olur :rolleyes: bi de ben cumaya kadar tartılmıcektim di mi ? :KK75: ah yavrum ahh...:ukala::ukala::ukala:

ajandamı da baya bi düzenedim :) umarım planlı bir kadın olarak düzenli bir şekide tutarım :21:

sabah ilk defa yulaf yumurta ve sütü bir arada denedim... eşimede yaptım o yüzden blendırdan geçirdim yularflar parçalansın diye fena olmadı... amainternetten omlet tarifi bakmayı düşünüyorum.. omlet konusunda kendmi beceriksiz görüyorum :işsiz:

öğlen ve akşam menüsü aklım da şöyle

öğlen biryere gidicem o yüzden yemek değil de hemen 2-3 yk yoğurt yiyip evden çıkmam lazım dönünce akşamyemeği gibi dünden kalan et sote ve 2 avuç karnabahar haşlama... acıkınca saat 8 gibi bi kase chialı yoğurt yemeyi düşünüyorum

dün tahmin ettiğim gibi olmadı.. :( çikolata yedim ... aaah şu toblerodan çektiğim .... bi deindirime girmiş ki sormayın..!!!

dün yine ne yapsam etsem kafam karman çorban uyudum.. aynen öylede uyandım uyanırken hala elim göbeğimde ya zayıflasammı bıraksam mı diye düşünütken buluyorum kendimi :KK12:

benim şu arkadaş ortamında yenilen çekirdeklere çikolatalara çözüm bulmam lazım...

dün bir öğün atladım beslenme düzenim allak bullak oldu.. öğün atlamamak lazımmış..!

bugünde akşam tavada pizza yapıcam eşim pizza diye tutturdu dışardan yesin istemiyorum :( onlar çok daha kötü ve sağlıksız :KK4:

neyse benim en güzel miladım 1 ocak olacak galiba... :KK51:

amaşöyle 2018 yılındaki kilo hedefmi 58 olarak bırakmıyorum...

yeni hedefim: ben tamam diyince biticek... bir kaç parça kıyafetim var onlar üzerime tam olduğunda .. göbüş gittiğinde bitsin... yine dön dölaş bu göbeğe geliyorumben... o gitsin yaaa :KK55:

spora haftaya en iyi şekilde bşlayacağım.. beslenmemaslıında iyi ama bazen arkadaş toplantılarında bozuluyor :( bozuluncada 2 haftam emeğim gidiyor bu çok kötü :(

benim 2 haftadır yaptığı hata: toblero yemek ve çekirdek çitlemek... bunları hiç yapmadığım 2 hafta geçirsemo zaman 6yı göreceğim bence ..

selam :)

sabah 66.7 yi gördüm :KK73::KK73:

birdaha da 67 ye çıkmamak için yediğime içtiğime dikkat ediyorum :) bakalım yeron nasıl bi eksilme olacak :)

65.9 :)

sabah görüldü :) 66 larda pek fazla durmadım ya ne oldu bende anlamadım :deli:

tok karnıma 66.0 çıktım gün içinde :)

sabahki rakamı merakla beklyorum :)

bugün ne yedim ?

sabah
1,5 yk yulaf 2 yumurta omlet
süzme peynir zeytin ve süt
öğlen
kapusta ve 2 bulgurca köftesi
akşam spordan sonra bi fincan pekezli süt 2 yk kuru üzüm

şuan karnım aç ama zaten saatte epey olmuş

4lt kadar su :)
40 dk spor ip çok atladım saymadım ama 700 ü geçmiştir..

şimdi de fıstık ezmesi yapacağım sonraki günler tüketmek için :)

günaydın :)

sabah tartım 65.5 ilr 65.9 arası gitti gitti geldi 65.9 da karar kıldı :KK55:

sabah cnım çok yumurta istedi :) 3 yumurtalı omlet yaptım peynir zeytin cevz yedim :)

şimdi pazara çıkıyorum :KK15:

Back
X