Patron kendini akıllı sanıyor
Inşallah ama sizde baya sıkıntı yaşıyorsunuz. Şikayet edin. Sigortasız işci çalıştırmak neymiş görsünpislik yaainş kız kabul etmez /
kızlar merhaba,sürekli şuan çalıştığım yerden yakınıyorum önceki konularımdan bilirsiniz.Adam sigorta yapmıyor sürekli maaşımı geciktiriyor falan ama bi iki ay idare etmem lazım düğün öncesi bırakmak istemiyorum.Neyse bugünkü sinir olduğum konu ofis temizliği.kızlar bize bir lise stajeri gelmişti güzelde işleri var çizim yapıyormuş staj başvurusu yaptı.Adam önce para ister falan diye yanaşmadı.şimdi ofise temizlikçi gelmesi gerekiyor adam demez mi stajeri çağırıcam hem temizliği yapar hem de arada çizimlere yardım eder diyee. yuuuh diyecektim yuhh gencecik çocukta bir hevesle gelicek adamın niyeti temizlik yaptırmak.kız inş kabul etmez ama ne pis zihniyette bu özel sektör patronları
mimarsın değil mi ah canım özel sektör hep böyle ya kendi büron olucak başka şansın yok
evet.bitirme projesi alıyorum okulla beraber idare ediyorum şimdilik ben.kıza çok üzüldüm ama lise öğrencisi daha yeni yeni hayata başlıo adam ofise tekniker niyetine temizlikçi alıcak.bir de utanmadan niyetini bana söylüo.sinir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?