yeniden iş yeri sıkıntısı

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
448
kızlar merhaba,sürekli şuan çalıştığım yerden yakınıyorum önceki konularımdan bilirsiniz.Adam sigorta yapmıyor sürekli maaşımı geciktiriyor falan ama bi iki ay idare etmem lazım düğün öncesi bırakmak istemiyorum.Neyse bugünkü sinir olduğum konu ofis temizliği.kızlar bize bir lise stajeri gelmişti güzelde işleri var çizim yapıyormuş staj başvurusu yaptı.Adam önce para ister falan diye yanaşmadı.şimdi ofise temizlikçi gelmesi gerekiyor adam demez mi stajeri çağırıcam hem temizliği yapar hem de arada çizimlere yardım eder diyee. yuuuh diyecektim yuhh gencecik çocukta bir hevesle gelicek adamın niyeti temizlik yaptırmak.kız inş kabul etmez ama ne pis zihniyette bu özel sektör patronları

mimarsın değil mi ah canım özel sektör hep böyle ya kendi büron olucak başka şansın yok

mimarsın değil mi ah canım özel sektör hep böyle ya kendi büron olucak başka şansın yok

evet.bitirme projesi alıyorum okulla beraber idare ediyorum şimdilik ben.kıza çok üzüldüm ama lise öğrencisi daha yeni yeni hayata başlıo adam ofise tekniker niyetine temizlikçi alıcak.bir de utanmadan niyetini bana söylüo.sinir.

Al birini vur ötekine... Özel sektör hep aynı kardeş, bunun üstü varsa altı da var, kimseye kalmaz.

O nasıl bir patron ya, ben de özel sektördeyim ilk defa böyle bir şey duydum. Kız başlasa bile temizliği kabul etmez inş. bir de sigorta konusunda neden şikayet etmiyorsunuz?

sen mezun olunca gör yeni mezunsun diye her işi en ucuza sana yaptırıyorlar.çalıştığım bir yerden sırf bu yüzden ayrılmıştım allah sana kolaylık versin çok zor tecrübe kazanana kadar hep bu tarz insanlarla karşılaşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…