ayyy canım AMİN :) inş hiç ayrılmazsınız inş ömür boyu sürücek hayata adım atarsınız.dgru demişsin önmli olan o 'ŞEY' DEĞİL.o şey olmasa da sewerz biz onları.
sewcek birşey mutlaka buluruz.sinirleri,sevimliliği,uykulu hali,küskün hali,mızmız hali her hali bir başka aşık ediyor kendine.bn ona tek tek aşığım.tek tek....
bizi imkansızlıklar bağladı diyebilirim, herşeyle mücadele etmek zorunda kalmak ve hep elele ve en sonunda hesret, belki de ilerleyen zamanlarda vuslat bağlicak bizi... ve her yeni güne uyandığımda aklıma gelen tek kişi, beni internete, telefona bağlayan tek kişi, hatta ve hatta kadere inancımı bin kat daha arttıran tek kişi...
aslında daha çok seven taraf benim, eminim o benim kadar sevmiyodur beni, istese de bu kadar sevemez zaten, onsuz bi hayatı düşündüğümde gözlerim doluyo, o hastayken uyuyamıyorum bile, bazen diyorum ki "annen bile bu kadar çok düşünemez seni"...
aslında benim hangi tarafımı sevdi hiç bi fikrim yok ama eminim ilk başta sadece fiziksel olarak beğendiğine, yoksa sadece yarım saat gördüğünüz birinin neyini sevebilirsiniz ki, bide futbol aşkımı, galatasaray sevdamı sevdi belki de, bana sorarsanız sen neyini sevdin diye en ufak bi fikrim yok, dediğim gibi sadece yarım saat, hadi diyelim o ilk görüşte aşık oldu, ben de mi ilk görüşte aşık oldum, bu Türk filmimi ki, yoksa gerçekten Eros diye biri var mı? belki de o dönemler biraz moralim bozuktu ondan yaklaştı bana ama sadece yarım saat... moralimin bozuk olduğunu hissedemezdi ki, çünkü futbol konuşuyoduk, en sevdiğim en çok eğlendiğim şeyi... hadi bi anlıktı diyelim bu kadar zaman benimle beraberse bunun adı bi anlık heves olamaz, telefonda sesi hala nasıl bu kadar coşkulu gelebiliyor hala, yok yok eminim bizimki ilk görüşte aşk...
onu bilemem ama ben her sabah yeniden aşık oluorum ona, kızamıyorum bile hiç bi zaman, onsuzken onunla beraber olduğumun hayalini kurmak bile yetiyo...
dün akşam rüyamda ayrıldığımızı gördüm, uyandığımda titriyodum resmen, çok şükür rüyaymış sadece diye sevindim, bu ihtimali düşünmek bile korkutuyo beni, hatta benim yanlış bi şey yapar diye korkmamın nedeni, ondan ayrılmaya cesaretimin olmayışından, ona güvenmek mi... sonuna kadar, biliyorum bana yanlış yapmicağını ama hep bi korku işte, kaybetme korkusu...
bunları yazarken bile gözlerim doluyo, onu bana, beni de ona bağlayan ne bilmiyorum ama her neyse o şey, değişse bile ben ona bağlanmak için başka sebepler bulurum, o "şey"i kaybetmek önemli deil yani, sevmek için başka bahaneler bulurum ben...
kusura bakmayın uzun oldu ama, duygularımı kimseye anlatamıyorum, içimdeki aşk o kadar büyükki, bazen dolup taşıyo, içimi dökmem gerekiyo, şu anda olduğu gibi...
Allah'ım nolur onu benim için beni de onun için hayırlı kıl, gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlısı olsun, mutluluğumuz daimi olsun...:asigim:senağlama
teşekkür ederim, amin inşallah...ne kadar güzel yazıları okudukca demek kı dıyorum boyle asklar hala var her halıyle sevgını yuceltıyorsun tebrık edıyorum aşk sevgı bu mucadele etmek yarısmak hırs yapmak sogumak degıl bırseylerı gostererek neden aramak degıl sevgıler ve saygılar dılıyorum mutlulugunuz daim olması dileğiylealkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?