yeniden nasıl kendime aşık edicem ?, yardım

abcj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
534
2
96
Diğer
Kızlar.2 yıllık bir ilşkim var ... ben ona daha henuz baglanmamısken , o bana cok baglıydı , beni en kotu anımdam mutsuzlugumdan alıp huzur verdı bana .. cok mutlu ettı benı .. cok sevdi. cok fedakarlık yaptı.. ben de zaman gectıkce cok baglandım . zaman gectıkce daha cok sevdım .. sevdıkce insan sevdıgı ıcın bir seyler yapmak sevdıgını mutlu etmek ister ya, yaptıkca yaptım ... ve sımdı bıraz farklı .. artık bana çok güveniyor sevgimden çok emin... dolayısıyla hep ilşki üstüne düşen ben oldum gibi sanki. ben yakınmalardayım sürekli beni merak etmiyo musuni hiç vs bu tarz şeyler.. ben bu tarz şeylerle gündeme geldikçe , durum daha vahimleşiyor gibi... sen kaçansın ben kovalayan rolünü sanki kendi ellerimle etiketledim gibi . .

size sorum ve sizden ricam..bir erkeği tekrar kendimize aşık etmek , sürekli aklında olmak , ilk zamanlardaki gibi özen görmek için ne yapmalıyız ?ne tavsiye edersiniz?

o aramadan sen arama diceksiniz biliyorum ama aramıyorum zaten ..ama hep tepkiliyim .. bu duruma alışmasından çok korkuyorum cunku .. yokluguma alışssın istemiyorum o yuzden tepkım .. napıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım öncelikle kendini üzüp kendine haksızlık etmeyeceksin daha sonrası için benim fikrim tam tersi ara ve sorunlarınızı ondan beklentilerini eski günlere olan özlemini dile getir biz tabiki nacizane fikrimizi sunarız ama konuşmak kesin çözüm belki onunda konuşacakları vardır ne dersin????

bence vazgeçin kendinize aşık etmek için olduğunuzdan farklı davranırsanız aşık olduğu siz değil oynadığınız karakter olacaktır..
sizi siz olduğunuz için seven ,değer veren ilgi gösteren biri olsun hayatınızda.. oyunlarla kendinize bağladığınız biri değil...

aynen katiliyorum arkadasa...ilk konuyu actiginizda yazacaktim ama nasil anlatacagimi bilemedim...

kaçan kovalanır mantığı bence saçma
seven insan ister kaçsın ister kovalansın
sevdiğinin yanında olmak ister

oldugumdan farklı davranarak kendıme asık etmek degıl derdım. o zaten bana asık .. bana asık olan yanını gerı nasıl canlandırabılırım , derdim buydu , yanlıs anlasılmıs sanırım ..
..........................................

size aşıksa zaten aşık olan yanını ayrıca nasıl canlandırcaksınız? aşıksa size her yanıyla aşıktır ..sengözlerimebaksanab

size aşıksa zaten aşık olan yanını ayrıca nasıl canlandırcaksınız? aşıksa size her yanıyla aşıktır ..sengözlerimebaksanab

evet bence de.

zaman zaman böyle durumlarla karşılabilirsiniz günlük hayatın akşı içinde zaman zaman biribirinizi ihmal etseniz de aşıksanız ve aşıksa zaman bırakmak gerekir

Bence bu kadar konuştum işe yaramadım diyorsun ya artık sus...
ama kendini de yiyip bitirmeden sus...bekle bakalım o arasın seni hep yaptıgın bazı şeyleri azalt...
söylenmeyi bırak bazı erkekler inattır ara dersin aramazlar...
hiçbir şey söyleme arayınca da seni tatlı ttlı konuş,yanında da güzel davran...tek söyleyebilecegim bu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…