Madem öyle buna neden ses çıkarmadı. İkincisi, aramızda resmi birşey olmadan beraber kalmamızdan rahatsız oluyorsa, neden kendi evinde birlikte kaldığımızda sorun olmuyor.
Evet ben onun evinde kaldım. Sizin dediğiniz gibi yerinde davranıyor ise, onun evinde kalmamı da istememesi de gerekmiyor muydu? Sadece benim ailemden birilerinin bu duruma şahit olmasından rahatsız oluyormuş gibi geldi bana.
Sanırım henüz ailenizle samimi olmak istemiyor..
Eğer kızkardeşinizin evinde kalırsa "evliliği düşünüyor" izlenimi vermekten çekiniyordur belki..
İnsanları bu kadar çabuk hayatınızın merkezine koymayın. Ne kadar tanıyorsunuz da onu, gitmiş evinde kaldınız. 6 yıldır birlikte olduğunuz adamı bile 6 yılda tanımamısken şimdi bir kaç aylık adamla aynı evde kaldım diyorsunuz. o çok doğru davranıyor kız kardeşinizin evinde kalmayı kabul etmeyerek ki ilerde sizin için de kardeşiniz içinde sorun olabilir. neden elin adamına(kardeşinizin kocasına) böyle bir koz veriyorsunuz. zamanın ne getireceği belli olmaz. ileriyi düşünerek hareket etseniz ileride üzülmemeniz için iyi olur. biraz sert konuştum ama anlık yaşayan insanların sonradan pişmanlıklar yaşamasına sinir olduğum için. umarım söylediklerimin iyi tarafından alırsınız da karınıza olur. iyi günler...
Aslında bunu düşünmesini gerektirecek bi durumda değil. İlişkimizin en başında konuştuk, ben ona onunla mutlu olduğumu ve sonunun ne olacağını bilmesem bile, ne kadar süreceğini bilmesek bile, sonunda ayrılacak olsak bile denemek istediğimi belirttim. Bir gün başkasını seversen, bir gün başkasını hayatına katmak istersen bana sadece haber ver ve ben çekip giderim dedim, aynı şekilde bende bu şekilde davranacağımı belirttim. O da bunu kabul etti. Yani benim bu ilişkinin sonu evlilik olacak diye bu yola çıkmadığımı biliyor. Yani bende isterim evlenmek tabi ki ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali. Çok düşünmeden, birini tanımadan böyle düşünceler içerisine girmek istemiyorum. O da bunun farkında.
Aslında bunu düşünmesini gerektirecek bi durumda değil. İlişkimizin en başında konuştuk, ben ona onunla mutlu olduğumu ve sonunun ne olacağını bilmesem bile, ne kadar süreceğini bilmesek bile, sonunda ayrılacak olsak bile denemek istediğimi belirttim. Bir gün başkasını seversen, bir gün başkasını hayatına katmak istersen bana sadece haber ver ve ben çekip giderim dedim, aynı şekilde bende bu şekilde davranacağımı belirttim. O da bunu kabul etti. Yani benim bu ilişkinin sonu evlilik olacak diye bu yola çıkmadığımı biliyor. Yani bende isterim evlenmek tabi ki ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali. Çok düşünmeden, birini tanımadan böyle düşünceler içerisine girmek istemiyorum. O da bunun farkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?