slm arkadaşlar ben aranıza katılalı çok olmadı... sanırım ilk 29 haziranda yazmıştım ve o gün transferden sonraki 11. günümdü ve kanamam olmamıştı .. herneyse birgün sonra gittim ve sonuçççç yine negatif çıktı. bunun şokunu atlatamadan doktorla görüşmeye gittiğimizde bana gebe kalamamamın sebebinin kötü embriyo oluşumu olduğunu ve bunun sebebinin (daha önceden sperm kaynaklı olabilir demişti hatta transfer günü) muhtemelen yumurta kaynaklı olduğu ve yumurtadan kaynaklanan bilinmeyen bir sebepten embriyo gelişiminin iyi olmaması eğerki embriyo gelişimi iyi olsa kesin hamile kalabileceğim rahimde tutunma sorununun yaşanmayacağını falan söyledi. ve durumunuz çok sıkıntılı dedi... bizden bir takım genetik testler istedi henüz yaptırmadık. sonra bize çok çok düşük dozda ilaç kullanara doğala yakın yumurta elde ederek tekrar mikroenjeksiyon önerdi. ancak benim kafam çok karışık.. internetten araştırdığım kadarıyla bizim durumumuzda yapılacak şey ko kültür yada preimplatasyon genetik tanı gibi görünüyor . peki bunlar uygulandığıtaktirde ne değişecek olumlu sonuç alabilecekmiyim. ve nerde hangi merkezde (bununla ilgili aslında kafamda bir yer var gibi ) ve bizimle benzer durumda olupta olumlu sonuç alanlar var mı lütfen olumlu yada olumsuz tecrübe ve bilgilerinizi benimle paylaşınn. herkese güzel günler diliyorum ...umut dolu beklemeler...