Yeniden Zayıflamak..

Kbr__

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
34
0
16
İstanbul
S.a dertdaşlarım :)

Ne zamandır görüyordum üye oldum ve ilk ziyaretim bu konuya oldu malum :) ErginSena 'nın yazdıklarından etkilenerek başlamak istedim :) Bundan 3 sene önce 86 kilo bir kızdım. Kilolarımdan rahatsız olmazdım hatta yedikçe yerdim nefsime asla hakim olamazdım. Evet hiç hoş değil genç bir kızın öyle olması ama boğazıma engel olamıyordum taakii abimin nişanından sonra kendi resimlerimi görene kadar. Berbat görünüşüm, basenim, göbeğim hatırlamak istemediğim bir görüntüüü.. Acilen zayıflamalıym dedim ve başladım. tam 6 ayda 21 kilo verdim..
Yürüyüş bandımdan inmedm nerdeyse diyebilirim. Diyetle spor hayatımın dönüm noktasydı. İlk kez yeter artık yeme, bu kilo ne bu yaşta demelerini değilde çok zayıflamışsın nasıl yaptın demeleri çok hoşuma gitmişti :) Öylekii, abimin düğününde beni tanıyamayan akrabalarıma şahittim :) XL beden gitti S-M bedenler geldi. Komik ama bir mağazaya grdiğimde bu gömleğin small u varmı diye sormak bile mutlu etmeye yetiyordu :) fakat gelin görünki o 36-38 beden kübra gitti yeniden kilo almaya başladı. Nasıl bi hataya düşüp 76 kiloya çıktım bilmiyorum..
Şimdi 23 yaşındayım, nişanlanalı 1 hfta oldu :) eh bide nişanlımın 1 senedir kaçıncı bıraktığın diyet hani zayıflicaktın baskılarıda cabası :( pazartesi diyetleri salı bitişi yemeği tatlıyı abartmam ( sanki 20 kilo verip kendime ödül veriyormuşum gibi ) dışarı her çıkışımda sürekli tatlılar onlar bunlar şunlar.. Her şeyden ziyade, benimde çok fazla kilolarımdan rahatsız olmam diyete kesin başlamaya karar verişimin önemli adımı. E tabii nereye kadar böyle amaaa nasıl başlayacağım ne yapmalıyım bilmiyorum. Herşey kendinde bitiyor evet ama yardıma ihtiyacım var şöyle 20 kilo kaybettirecek bir yardım :) Çok güzel bir gelin olmak istiyorum ve çok kararlıyım yapabilirim inanıyorum :)

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. İnancım kırılmadan bana, bu durumda yararlı olabilecek tavsiye edebileceğiniz bir programınız varmı ? :)

slm. benimde hamileliğimde aldığım kilolar doğumdan sonra da süt yapar diye azıtmam iyice şişirmişti beni. şimdi çocuğun peşinde koşmaktan kahvaltıları bile yapamaz oldum. ama sen nefsine hakim olucaksın ve kahvaltı yapmayı bıraktığın an zaten iştahın kapanıcak ve de yürüyüş yapıcaksın. evet aç geziceksin ama yine eskisi gibi bunun smal u var mı diye sorucaksın :)

slm. benimde hamileliğimde aldığım kilolar doğumdan sonra da süt yapar diye azıtmam iyice şişirmişti beni. şimdi çocuğun peşinde koşmaktan kahvaltıları bile yapamaz oldum. ama sen nefsine hakim olucaksın ve kahvaltı yapmayı bıraktığın an zaten iştahın kapanıcak ve de yürüyüş yapıcaksın. evet aç geziceksin ama yine eskisi gibi bunun smal u var mı diye sorucaksın :)

bu nişanlılık sürecimdede aklıma gelen hamilelikte alınan kilolar ve sonrası . şimdiden strese girdim diyebilirim :) kahvaltısız diyet öğlen yemeğinde daha açlık yaratmazmı çok yiyen bir insanım :) inş small günlerimde gelir :)

düğün ne zaman düğün:27:

gelincik adayı var yine karşımda hoşgeldin tatlımmmmm :54::54::54::54:

oyy bembeyaz gelinlikler içinde çıtır bir prenses olucaksın hayali bile nasıl güzel nasıl güzel :21:

başarılar tatlımmm :54::54::54:

kahvaltı çok mühimdir bırakmak söz konusu olmamalı ve de aç gezmek yoo yoo diyette olmak aç gezmek demek değildir ne kadar sağlıksız şey varsa dile getirmişsiniz.:20:

ben aç kalmadan sağlıklı bi şekilde yavaş yavaş verdim kilolarımı spor+sağlıklı beslenme olduktan sonra geri de gelmez o kilolar kimse zayıflamak uğruna işkence etmesin vücuduna , kendine günah!

düğün ne zaman düğün:27:

gelincik adayı var yine karşımda hoşgeldin tatlımmmmm :54::54::54::54:

oyy bembeyaz gelinlikler içinde çıtır bir prenses olucaksın hayali bile nasıl güzel nasıl güzel :21:

başarılar tatlımmm :54::54::54:

düğünüm seneye inş yaaa. hoşbulduuummmm :54:
evett kesinlkle hayali bile 32 dişle sırıtmama sebep :))
bencede kahvaltısız olmaz ya. aç kalınmaz öle ya dimi yiyerek zayıflamak daha iyi :)

Ayyy seeninde topişin varmışş:3:Komşu geldin demek sen bize hoş geldin...Bak yaz bura neler yaptıgını bizde seni takip edelim.Sende bizi takip et..

Ayyy seeninde topişin varmışş:3:Komşu geldin demek sen bize hoş geldin...Bak yaz bura neler yaptıgını bizde seni takip edelim.Sende bizi takip et..

hoşbuldum canım :) sizi takip ederek en kısa sürede başlıcam inş şu diyet işine.. yani umarım :(

10 kilodan fazlası dr. kontrolünde verilmeli diyor uzmanlar. dikkat etmek gerekir. allah yardımcınız olsun. bi de çikolata yemek istediğinizde kinder süt dilimi yemenizi tavsiye ederim. kalorisi düşük hem de koruyucu maddesi yok içinde. daha sağlıklı

10 kilodan fazlası dr. kontrolünde verilmeli diyor uzmanlar. dikkat etmek gerekir. allah yardımcınız olsun. bi de çikolata yemek istediğinizde kinder süt dilimi yemenizi tavsiye ederim. kalorisi düşük hem de koruyucu maddesi yok içinde. daha sağlıklı

daha önceleri gttim doktora bayada kilo verdm en azndan hani nası sağlıklı beslenrm hakkında az buçuk bir fikrim var spor ve dengeli beslenmeyi tutturursak değil 10 kilo 20 kilonun bile zararı olmaz :) vlla kinder nestle ülker ayırmıyorum hiç hepsi bnm bebeklerim :1: :)))

eveeet diyetime başlamış bulunmaktayıımm. pzartesi başladım ama o monoton pzrtesi diyetlerindn değil çok iradeli we kararlıym :))
günde 3 litre su içiorm :) artk hergn yedklerımı buraya yazıcam kndi kndme konuşur gbi oluyo birz ama olsun :1:

ben de başlarda kendimle konuşuyo gibi oluyodum ama zaman geçtikçe misaifr gelen giden artıyor yani düşünme bunları tatlım diyetine devam et erisin gitsin margarinlerrrrr:32:

eveeet diyetime başlamış bulunmaktayıımm. pzartesi başladım ama o monoton pzrtesi diyetlerindn değil çok iradeli we kararlıym :))
günde 3 litre su içiorm :) artk hergn yedklerımı buraya yazıcam kndi kndme konuşur gbi oluyo birz ama olsun :1:

bende takip edicem cnm seni bakalım ...

bu gün yediklerimi yazarak başlıyorum bende ;

sabah

2 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
6 yeşil zeytin
iki üçgen kaşar peyniri
iki salatalık turşusu

akşamüstü
bol limonlu 2 tabak prasa yemeği ile günü kapattım ... aralarda yeşilçay ve şekersiz çay ile ...

ben de başlarda kendimle konuşuyo gibi oluyodum ama zaman geçtikçe misaifr gelen giden artıyor yani düşünme bunları tatlım diyetine devam et erisin gitsin margarinlerrrrr:32:

aynen canım gelen giden olsun baksınlar benm gbi gaza gelıp bşlamaya teşvk ederm blkii :1: gtsin margarnler gelsin 36 beden :)))

bende takip edicem cnm seni bakalım ...

bu gün yediklerimi yazarak başlıyorum bende ;

sabah

2 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
6 yeşil zeytin
iki üçgen kaşar peyniri
iki salatalık turşusu

akşamüstü
bol limonlu 2 tabak prasa yemeği ile günü kapattım ... aralarda yeşilçay ve şekersiz çay ile ...

ara öğünün ykmu cnm senin arada aç bırakmamalısn kndini amaaaa. form falan ye bnce yada bir elma toklk hissi olsn suyumuzu ve sporumuzu untmayalm tbi diyet arkadaşım :)

eveeet yine kndi kndme konuşma seansımm :)

sabah 5 tane çeri domatesi ve ufacık peynir
öğlen 3 tane çeri domts büyüklğnde köfte 2 yemk kaşığı bulgr pilavı
ara öğün form yedim 3 bsküvi
akşam yemeği mercimek çrbası ve yine blgur pilawı azıcık
yemk snrasıda elma
bugün 2 llitre su içtim spor yapamadım..

ara öğünün ykmu cnm senin arada aç bırakmamalısn kndini amaaaa. form falan ye bnce yada bir elma toklk hissi olsn suyumuzu ve sporumuzu untmayalm tbi diyet arkadaşım :)

cnm cevap veremedim iki gündür yoğunluğum vardı baya ...
ara öğün beni daha çok acıktırıyor inan güzel bir kahvaltı ile 5-6 saat acıkmadan kalabiliyorum sadece akşam yemekten bir iki saat sonra biraz kayıntı oluyor onu da beyaz leblebi ile geçiştirmeye çalışıyorum şimdilik bakalım ...

suyu bol bol içiyorum cnm ... su mühim :)

eveeet yine kndi kndme konuşma seansımm :)

sabah 5 tane çeri domatesi ve ufacık peynir
öğlen 3 tane çeri domts büyüklğnde köfte 2 yemk kaşığı bulgr pilavı
ara öğün form yedim 3 bsküvi
akşam yemeği mercimek çrbası ve yine blgur pilawı azıcık
yemk snrasıda elma
bugün 2 llitre su içtim spor yapamadım..

cnm bu arada bana yediklerin inanılmaz az geldi ... böyle yiyerek devam edemezsin​
...

cnm bu arada bana yediklerin inanılmaz az geldi ... böyle yiyerek devam edemezsin​
...

ama bunlarla doyuyorum ki ben :1: 2 gündr bnde giremedm işten gezmekten yazim hemen :)

kahvaltılarım genelde aynı oluyor domates pynr su 3 lüsü :) ruşeyn ekmek yicem ama artk ufacık her sabah :)
cuma günü öğlen lahana çorbası kara lahana dolması 5-6 tane
akşam yemeğim yok onunyerine form bskvi 2-3 tane bde form mısır ve pirinç patlağı yedim eve gelincede elma yedim
3 litre su içtim

cumartesi domates pynir 1 dilim ruşeyn ekmek
öğlen yemeğimde 2-3 gbi yedim 4 tane hazır köfte :)
ara öğün olarak 1 cevz 1 kuru kayısı :)
akşam yemeği yerinede kahve ve kepek ekmeğine ufacık simit dışarda olunca böyle geçiştiriyorum malesef.
1 buçuk litre su.

Back
X