- 5 Haziran 2020
- 16
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi demekki2069
-
Merhaba ulusta çıkrıkçılar yokuşunda ki ilk mağaza uygun ve kaliteli oraya gidebilirsinizKızlar merhaba 5 aylık gebeyım ankarada yasıyorum evlendım bu sehre tasındım burda bebek alısverıısı hem uygun hem kalıtelı olan bildiginiz yerler varmı bide süt pompası hangı marka onerırsınız veya sunu alma gereksız yani alısverıs ıcın verecegnız ipucları varmıdır deneme yanılma yontemı yapamam cunku maddı durumdan dolayı şimdiden teşekkürler
Canım sana tavsiyem internetten alman. Kıyafetleri falan olduğun yerden alabilirsin ama bebek arabası olsun salıncak beşik özellikle bebek bezinde normale göre internetteki fiyatlar baya oynuyor bende 7.ayima girdim eksiklerimizi tamamlıyoruz yavaş yavas maddi olarak bizimde bütçemiz kısıtlı o sebeple internetten alıyorum çoğu şeyiniKızlar merhaba 5 aylık gebeyım ankarada yasıyorum evlendım bu sehre tasındım burda bebek alısverıısı hem uygun hem kalıtelı olan bildiginiz yerler varmı bide süt pompası hangı marka onerırsınız veya sunu alma gereksız yani alısverıs ıcın verecegnız ipucları varmıdır deneme yanılma yontemı yapamam cunku maddı durumdan dolayı şimdiden teşekkürler
Kızlar merhaba 5 aylık gebeyım ankarada yasıyorum evlendım bu sehre tasındım burda bebek alısverıısı hem uygun hem kalıtelı olan bildiginiz yerler varmı bide süt pompası hangı marka onerırsınız veya sunu alma gereksız yani alısverıs ıcın verecegnız ipucları varmıdır deneme yanılma yontemı yapamam cunku maddı durumdan dolayı şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?