Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar yenidoğan bir bebek günde toplam kaç saat uyur. 15 günlük bebeğim 24 saatin 20 saati uyuyor. 3 saatte bir emmek için uyanıyor 20 dk sonra geri uyuyor. Gün içinde 1-2 saatte gözleri açık etrafı izliyor. Çok mu sessiz bir sorun mu var ki? İlk çocuğum erken doğdu kolikliydi deli gibi ağlardı hangisi normal bilemiyorum.
Arkadaşlar yenidoğan bir bebek günde toplam kaç saat uyur. 15 günlük bebeğim 24 saatin 20 saati uyuyor. 3 saatte bir emmek için uyanıyor 20 dk sonra geri uyuyor. Gün içinde 1-2 saatte gözleri açık etrafı izliyor. Çok mu sessiz bir sorun mu var ki? İlk çocuğum erken doğdu kolikliydi deli gibi ağlardı hangisi normal bilemiyorum.
Yenidoğan bebekler uyur genelde.Ama siz sık sık emzirmeye çalışın bence sarılık olmasın...Arkadaşımın bebeğide yeni doğdu oda uyuyor:) Annesi uyandırıp emzirip geri yatırıyor...
her 2 saatte bır uyandırıp emzırın sarılık olur ve oda cok uzun sure uyku yapar..uyanmıyosada uykusunda soku agzına memeyı bısekılde emmesını saglayın..ayrıca ılk aylarda bebeklerın gunun nerdeyse tamamını uykuda gecırmesı cok normaldır..netten de arastırabılırsınız...sonrakı aylar bu gunlerınızı ararsınız bırakın uyusun ..:)
benim bebeğimde aynen sizin bebeğiniz gibiydi gayet normal şuan 6 aylık günde 15 saat uyuyor..sarılık olsa mutlaka belli eder ve sarılık ilk 1 hafta varsa vardır sonradan olmaz..siz yinede 2-3 saate bir emzirip geri yatırın..sağlıklı günler bebişinize..