Çocuk Hastalıkları Yenidoğan bebegim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
bebegim bugun tam 15 günlük oldu 15 gunun 11 gununu yogun bakimda geçirdi hızlı soluma probleminden once 8 gun yatti taburcu olduk 3 gun sonra tekrarladi 3 gun daha yatti.. Simdi yine tekrarliyo arada .cigerleri tahlilleri hep temiz cikiyor ama problemi tam anlamiyla cozulmedi .. Boyle bir sorun yasayan oldu mu korkudan uyuyamiyorum bi sey olurda goremem diye. :(
Boyle bir sorun yasayan oldu mu nasil gecti neler yasadi bana bi destek olun :(

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Konuyu takipteyim. Umarım sorun belirlenir bir an önce.

Canım bende benzer bir durum yaşadım. 8. Ayım da doktor a kontrol için gittim nst de sancı çıktı hiç sandım olmadığı halde sonra yatış aldılar. Muane sonrası bebek tehlikeye giriyor doğuma alalım dediler. Bebeğimin baş kısmı yukardaydı yani ters tutuyordu. Sezeryan oldum. Sonra 5 hafta erken doğduğu için küvezde kaldı 10 gün solunum sıkıntısı çekti. Sürekli ankaraya gidip geldik bu ay son kontrole gittik şu an da 1.5 yaşında çok şükür sağlıklı bir bebek. Doktor erkek doğduğu için ciğeri tam gelişmemiş dedi. Allah yardımcınız olsun. Evlatları sınamasın kimseyi.

Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah minik kuzuya

Canım bende benzer bir durum yaşadım. 8. Ayım da doktor a kontrol için gittim nst de sancı çıktı hiç sandım olmadığı halde sonra yatış aldılar. Muane sonrası bebek tehlikeye giriyor doğuma alalım dediler. Bebeğimin baş kısmı yukardaydı yani ters tutuyordu. Sezeryan oldum. Sonra 5 hafta erken doğduğu için küvezde kaldı 10 gün solunum sıkıntısı çekti. Sürekli ankaraya gidip geldik bu ay son kontrole gittik şu an da 1.5 yaşında çok şükür sağlıklı bir bebek. Doktor erkek doğduğu için ciğeri tam gelişmemiş dedi. Allah yardımcınız olsun. Evlatları sınamasın kimseyi.
Amin insallah sizde atlatmissiniz cook sukur bizde atlatiriz insallah

Back
X