Bende dikkat ediyorum ama 4 yasinda kizim var gelen giden cok oldu gelme dedigimiz halde geldiler malesef siz tedavi oldunuz mu nasil atlattiniz degerleriniz kactii biraz bilgi verirmisnzzBenim bebeğimde de enfeksiyon oldu 33 haftalık doğmuştu aşırı titiz davrandım sonrasında bence en önemli şey herseyin tertemiz olması
Bizim aşırı yükselti heralde 5bincivarı ama bize kimsegelmedi ben maske ile durdum bir ay yanında odayı en azeşya olacak şekilde düzenledikBende dikkat ediyorum ama 4 yasinda kizim var gelen giden cok oldu gelme dedigimiz halde geldiler malesef siz tedavi oldunuz mu nasil atlattiniz degerleriniz kactii biraz bilgi verirmisnzz
Annemlerde kaliyorum pramature oldugu icin bakmakta cok zorlaniyorum ister istemez gelen giden oluyilor cocuga kimseyi dokundurtmuyorum ama havadan benden kapmis olabilir surekli ellerimi yikiyorum siz tedavi olarak bir sey kullandiniz mi sadece anne sutu veriyorum o yeterli mi iyilesmesine 2 doktora goturmustum baskasina da gitmeye gerek var miBizim aşırı yükselti heralde 5bincivarı ama bize kimsegelmedi ben maske ile durdum bir ay yanında odayı en azeşya olacak şekilde düzenledik
Tesekkur ederim atesi hic olmadi boll emziriyorum.sadece ara ara sari puturlu kusuyor sari yogurt gibiAteşini takip edin, yükselirse gidersiniz tekrar. Emziriyorsanız bol bol emzirin bir de. Geçmiş olsun bebişinize
Ben mama verdim anne sütü olmadı tedavi hastanede yapıldı sadece antibiyotik evdeAnnemlerde kaliyorum pramature oldugu icin bakmakta cok zorlaniyorum ister istemez gelen giden oluyilor cocuga kimseyi dokundurtmuyorum ama havadan benden kapmis olabilir surekli ellerimi yikiyorum siz tedavi olarak bir sey kullandiniz mi sadece anne sutu veriyorum o yeterli mi iyilesmesine 2 doktora goturmustum baskasina da gitmeye gerek var mi
yahu gelen giden oluyor ne demek evladınızın canının hiç mi kıymeti yok? prematüre doğdu kanında enfeksiyon var diyorsunuz, bir zahmet eve kimseyi almayın bebek iyileşene kadar.Annemlerde kaliyorum pramature oldugu icin bakmakta cok zorlaniyorum ister istemez gelen giden oluyilor cocuga kimseyi dokundurtmuyorum ama havadan benden kapmis olabilir surekli ellerimi yikiyorum siz tedavi olarak bir sey kullandiniz mi sadece anne sutu veriyorum o yeterli mi iyilesmesine 2 doktora goturmustum baskasina da gitmeye gerek var mi
Gelinde bunu insanlara anlatin gelmeyin dememize ragmen grliyorlar benim ailem degil efimin ailesi malesf ustune kusuyorlar benim kizim da pramature dogdu kimseyi 6 aya kadar ksbul etmedim ama annemde kaldigim icin ona yakin olanlara gelme dememize ragmen cat kapi geliyorlaryahu gelen giden oluyor ne demek evladınızın canının hiç mi kıymeti yok? prematüre doğdu kanında enfeksiyon var diyorsunuz, bir zahmet eve kimseyi almayın bebek iyileşene kadar.
Benim kizim 4 yadinda o da pramatureydi ondan tecrubem var ama pek hastalanmamisti cok iyi bskmistim suan yasitlarini bile gecti bu aralar havslardan grip belki ondan gecti bebege ama neden mudahale etmeyip ilac vermedler anlamdimmBen mama verdim anne sütü olmadı tedavi hastanede yapıldı sadece antibiyotik evde
Bir şey kullanmadım ilk bir yıl prematüre bebekler açışımdan çok riskli diye okumuştum ama bana doktor enfeksiyon değerinin yüksek olup olmaması önemli değil önemli olan bebeğin durumu demişti ama bizde ateş de vardı 40 derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?