Bebek Beslenmesi Yenidoğan bebeğin ıslak mendili

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevdaserhanoglu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
15
0
16
İstanbul
Benim bebeğim çok kaka yapıyor, çok fazla ıslak mendil gidiyo. Uni yenidoğanın içinde 40 mendil var bana 2-3 gün anca yetiyor. Hem de çok pahalı. Siz de böyle misiniz?

E bebek kendi markası var baby&me ..çook güzel kesinlikle tavsiye ederim bana da doktor bir arkadaşım önermişti. Şu anda indirimde ve ara ara da indirime giriyor. 31 mayısa kadar 12li kolisi 24tl..ben 3koli aldım:) tavsiye ederim ...

komilinin saf su ve pamuk olanını kullanıyorum fiyatı uygun diğerlerine göre ve 80 adet içersinde.. tavsiye ederim..

Uni Baby çok güzel. Ben hep şöyle düşünüyorum. Eğer yeni doğan bir bebeğin cildine uygunsa benimkine hayli hayli uygun olur...Yani bir nevi paylaşım. Bence fiyatı da uygun...En son aldığımda epttavm'den 42 tl ye aldım 12 adetini. Kargo da onların olduğu için ücretsiz getirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…