4 günlük bebeğim var ...Sütüm yetmiyor ..Mama takviyesine başladık ...2 -3 saatte 30 CC mama verin diyorlar ...
Ama bizimki doymuyor sanki ve ben 1 saat arayla 30 +30 CC mama veriyorum ...
Ama çok korkuyorum bağırsakları zarar görür mü nolur cevaplayın arkadaşlar
Kimisi diyor domuyorsa ver açtır .Kimisi de deli misin onun midesi ne ki daha diyor .Emzirmeye de çalışıyorum ...
Sizler ne yaptınızzzzzzz ???
4 günlük bebeğim var ...Sütüm yetmiyor ..Mama takviyesine başladık ...2 -3 saatte 30 CC mama verin diyorlar ...
Kimisi diyor domuyorsa ver açtır .Kimisi de deli misin onun midesi ne ki daha diyor .Emzirmeye de çalışıyorum ...
merhaba lohusalik döneminde bu tarz gerginlikler oluyor merak etme birde daha doğumun çok yeni sütün ilk bir hafta ağız şeklinde koyu kıvamlı ve sarı gelir bebeğinde daha küçük olduğundan onu tam çekmiyor sonra da doymadığı için agliyor sütün bebek emerek kanalları açtıkça gelecek ve çoğalacak bende gece mama takviyesi yapmıştım 30 cc bıkmadan önce emzir bebeğin çenesinin altına parmağını koy öyle biraz daha uzun emiyor bebisinle mutlu günlermerhabalar
3 nisan da normal doğum ile bebeğimi dünyaya getirdim zorlu bir doğum ama allaha şükür iyiyim
sütüm çok az geliyor bebeğim doymuyor mama veriyorum
hastaneden 6sında çıktık ağlamaktan sesi kısıldı çünkü doymak bilmiyor bende emzirmeye çalışıyorum ama nafile eşimle ve kv ile didişip duruyorum
süt sağma mak. aldım bakalım dedim 15 dk meme verince nekadar emmiş olur sadece biberonun dibi doldu
mesela gece 2:30 da mama için uyandık 10 dk meme verebildim sonrasında almadı 60cc mama verdim ok dedik 03:30da uyuduk 04:30da yeniden ağladı meme almadı 30cc verdim gaz çıkardık faln ok saat oldu 05:00 05:30 yeniden uyandı 50 cc yi götürdü
eşimle kavga edip duruyorum çok diye gözlerim şişti ağlamaktan oda açsa vericez napalım diyor gündüzleri daha iyi 3 saatte bir 10ar dak meme verip arkadan 300cc yiyiyor geceleri doymak bilmiyor
ne yapacağımı şaşırdım üzüntüden sütüm hiç gelmeyecek diye korkuyorum
merhabalar
3 nisan da normal doğum ile bebeğimi dünyaya getirdim zorlu bir doğum ama allaha şükür iyiyim
sütüm çok az geliyor bebeğim doymuyor mama veriyorum
hastaneden 6sında çıktık ağlamaktan sesi kısıldı çünkü doymak bilmiyor bende emzirmeye çalışıyorum ama nafile eşimle ve kv ile didişip duruyorum
süt sağma mak. aldım bakalım dedim 15 dk meme verince nekadar emmiş olur sadece biberonun dibi doldu
mesela gece 2:30 da mama için uyandık 10 dk meme verebildim sonrasında almadı 60cc mama verdim ok dedik 03:30da uyuduk 04:30da yeniden ağladı meme almadı 30cc verdim gaz çıkardık faln ok saat oldu 05:00 05:30 yeniden uyandı 50 cc yi götürdü
eşimle kavga edip duruyorum çok diye gözlerim şişti ağlamaktan oda açsa vericez napalım diyor gündüzleri daha iyi 3 saatte bir 10ar dak meme verip arkadan 300cc yiyiyor geceleri doymak bilmiyor
ne yapacağımı şaşırdım üzüntüden sütüm hiç gelmeyecek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?