- 16 Kasım 2024
- 492
- 94
- 13
- 21
- Konu Sahibi gossipgirl5
arkadaşlar merhaba, yenidoğan bebek için almamız gereken temel kıyafetler vs nelerdir bilgisi olan cevaplayabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kaçıncı haftada başladınjz alışverişearkadaşlar merhaba, yenidoğan bebek için almamız gereken temel kıyafetler vs nelerdir bilgisi olan cevaplayabilir mi
3-4 ayllıkken başladık yavaş yavaş şu an çoğu şey eksikMerhaba kaçıncı haftada başladınjz alışverişe
Ben 18. Haftadayım ortalama 28-30. Haftada başlamayı düşünüyorum3-4 ayllıkken başladık yavaş yavaş şu an çoğu şey eksik
benim değil yeğenim olacak aslında şimdi ilk olunca heyecanlandık biraz birde yılbaşı zamanı çoğu şeyin fiyatı artar diye şimdiden toparlayalım dedikBen 18. Haftadayım ortalama 28-30. Haftada başlamayı düşünüyorum
kıyafetleri hangi markalardan alıyorsunuzHastane çıkışı zıbın battaniye bez ıslak mendil başlıca şeyler bunlar biberon ağız mendili
teşekkürler kıyafetleri hangi markalardan alıyorsunuz genellikleZıbın, hastane çıkışı 2 takım yeter. 3. Ye gerek yok. Yenidoğan az alın. 0-3 ay bedeni daha ağırlıklı alırsınız. Tulum, müslin örtü, ağız mendili, şapka (eğer aldığınız takımlarda yoksa).
kışKış bebeğimi yaz bebeğimi ?
Hm bebek kıyafetleri çok güzel isterseniz bir oraha bakınteşekkürler kıyafetleri hangi markalardan alıyorsunuz genellikle
markanın adı bebek kıyafetleri mi anlayamadımHm bebek kıyafetleri çok güzel isterseniz bir oraha bakın
Islak mendilden ziyade pamuk kullanmanızı öneririmHastane çıkışı zıbın battaniye bez ıslak mendil başlıca şeyler bunlar biberon ağız mendili
H&Mmarkanın adı bebek kıyafetleri mi anlayamadım
pamuk aldık ebebekten herkesin kullandığıIslak mendilden ziyade pamuk kullanmanızı öneririm
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin.