- 23 Ekim 2022
- 2.076
- 5.601
- 88
- Konu Sahibi gossipgirl5
E bebek, lc waikiki ağırlıkta. Cirit, june vs. de aldım.kıyafetleri hangi markalardan alıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bebek, lc waikiki ağırlıkta. Cirit, june vs. de aldım.kıyafetleri hangi markalardan alıyorsunuz
evet bunlardan da düşünüyoruz ancak daha ismi belli değilEki Görüntüle 3627662
Misafire dağıtıcak ürünümdü buda.
Gazoz açacağı
Ben yaptırdığım zaman kampanya vardı.
Eğer buna benzer başka modeller düşünürseniz belki yine kampanya vardır..
Tanesi yedi buçuk tl idi
Hayırlısı olsun inşallah.evet bunlardan da düşünüyoruz ancak daha ismi belli değil![]()
Kıyafetler genelde e bebek hello baby emzik biberon avent bez prima ıslak mendil sleepykıyafetleri hangi markalardan alıyorsunuz
evet biz de bez için baby turco veya sleepye baktıkKıyafetler genelde e bebek hello baby emzik biberon avent bez prima ıslak mendil sleepy
Taşırma yaprtı bende malesef sleepy baby turco da pişik yaptıevet biz de bez için baby turco veya sleepye baktık
Bu konu çok geniş kapsamlı. Hangi birini sayayım bilmiyorum ama bol zıbın ve bol yenidoğan kıyafeti alın bebeğiniz 4,5 kilo doğmayacaksaarkadaşlar merhaba, yenidoğan bebek için almamız gereken temel kıyafetler vs nelerdir bilgisi olan cevaplayabilir mi
Ben andy wawa nın bebek kıyafetlerini çok beğeniyorum bebeğime de birçok şeyini bu marka tercih edeceğim. Cassiope, carters, kitikate bunlarda yine kaliteli güzel markalarteşekkürler kıyafetleri hangi markalardan alıyorsunuz genellikle
andy wawa ürünlerini nereden alıyorsunuz tam olarakBen andy wawa nın bebek kıyafetlerini çok beğeniyorum bebeğime de birçok şeyini bu marka tercih edeceğim. Cassiope, carters, kitikate bunlarda yine kaliteli güzel markalar
Eskiden yaşadığım şehirde mağazası vardı ama şuan yok Trendyoldan alıyorumandy wawa ürünlerini nereden alıyorsunuz tam olarak
Öncelikle gözün aydın tatlım şimdi benimde sana soracağım şeyler varBu konu çok geniş kapsamlı. Hangi birini sayayım bilmiyorum ama bol zıbın ve bol yenidoğan kıyafeti alın bebeğiniz 4,5 kilo doğmayacaksa
Hemen küçülüyor az kıyafet al diyenlere aldırmayın
Kakası su gibi olduğu için hergün istisnasız kaka geçerdi kıyafetine
Hatta erkek çocuğu ise her alt açmada işer3 parça kıyafet için makine çalıştırmak istemezsiniz diye düşünüyorum
Bunu özelden konuşalım mı çok uzun[
Öncelikle gözün aydın tatlım şimdi benimde sana soracağım şeyler var
Kaç tane ne almam lazım kıyafet olarak 1 tane takım 1 tanede alttan çıtçıtlı tulum aldım 5 li çorap aldık başkada birşey alamdim şimdi kaç tane ne almam lazım sence kış çocuğu olacak ve ilk çocuğum daha cinsiyetini göstermiyor ama olsunöğrenince tam net olarak baslicam atlar felan alınıyor mu ya i sana zahmet iğneden ipliğe hangisinden kaç tane ne lazım yazarsan çok sevinirim birde ayriyeten hastane çantasına anne ve bebeğe kaç tane ne koyulur başka birşey yok daha ne olsun desen yeridir şimdiden teşekkürler
![]()