Doğuma Hazırlık yenidoğan bebek için prima kullanmak şartmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben ilk başlarda dalinin ıslak mendilini kullandım. Çünkü pamuklu su güzel temizlemiyor bana göre. koku kalıyor sanki poposunda. Islak mendilin hiçbir yan etkisini yada zararınıda görmedim

ya kızlar bende herkes primayı övüyor diye prima aldım fakat içini açtığımda parfüm koktuğunu gördüm. bu ne şimdi?? hem yenidoğan diyoruz hem de parfüm kokulu bezler?? kafam allak bullak oldu. evy baby parfümsüz müdür cidden? başka bildiğiniz parfüm ve boya kllanılmayan tek renkli bezler var mıdır yaa? bilen lütfen yardımcı olsun. bu arada prima türk markası diye tercih etmiştim, türk değil mi? huggies'in yahudi olduğunu biliyorum ya prima? hem yurduna hem bebeğine duyarlı olmak ne zor yaaa.. seçeneklerin içinden çıkamıyorsun bir türlü.a.s

canım prima da yahudi ürünü. ilk bezini prima aldım ama sonrasında almayı düşünmüyorum.ne kadar kaliteli olursa olsun alternatifi mutlaka vardır. onlar kendilerinden başka kimseyle mecburda kalsalar alışveriş yapmıyorlar. biz niye onların ürününü alalımki.beş kuruşumu bile onlara kaptırmak istemiyorum..bence bu konuda duyarlı olmak lazım..

Back