• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenidogan bebekle üniversiteye hazirlık çokmu zor olur

niye olmasın canım bebişine bakabilecek biri varmı.sen yeterki iste her sekilde okursun.hamile olup küçük cocuklu olup okuyan cok arkadasım vardı.hocalarında yardımcı olurlar sana

İnşallah ya bi ünv. Kazanabilsm gerisi kolay dye duşnyorum olmadı 1 sene yada yarm dönem dondurup bebişm buyuynce dvam edrm

oncelikle yapamazsin diyenlere kulaklarini tikayacaksin. ben ufacik ve kesinlikle uyumayan bir bebekle kpssden derece yaptim, kolay oldu mu hayir ama bu dunyada hicbirsey imkansiz degildir. istiyorsan yaparsin.
ben ogretmenim. universite sinavina bircok ogrenci hazirladim. nacizane birkac tavsiye vermek isterim. eger hamileliginde ekstra bir durum yoksa dogumdan once calisman cok daha kolay. matematik cok onemli bu 4ay matematige agirlik ver. tabi bunun yaninda diger derslerinde bir temelini olustur. her sey yolunda giderse dogum sonrasi 1ay bebege alisma. kendini toplamayla gecse kalan aylara tekrarlar yaparsin, bol bol deneme yapip hatalarinin oldugu bolumleri tekrar edersin. bu surecte yardimci olabilirim isterse sana. simdiden kolay gelsin.

Nasil bi çalşma planı yapmalym ilk olarak bu knuda yardmcı olmanızı rica etsm sizden

Nasil bi çalşma planı yapmalym ilk olarak bu knuda yardmcı olmanızı rica etsm sizden
Her insanin calisma tarzi farklidir. Mesela ben sabahlari daha verimli calisirim. Gunde 2 ders calisarak haftalik bir program olusturabiliriniz. Mesela bir gun matematik ve turkce, diger gun matemayin ve twtih, diger gun matematik ve cografya. Esit agitlik ogrencisi olduğun icin bu derdleri saydim. Ayrica sozelden de girsen İstanbul icin ygs de matematik yapman gerek.Matematiğe temelden başlamak isterseniz kitsp da tavdiye ederim. Antremanlarla matematik diye bir kitap var ama 2. Cildini alirsan 13 hwftsda temel matematigi bitirtiyor. Anlatimi da guzel.

Her insanin calisma tarzi farklidir. Mesela ben sabahlari daha verimli calisirim. Gunde 2 ders calisarak haftalik bir program olusturabiliriniz. Mesela bir gun matematik ve turkce, diger gun matemayin ve twtih, diger gun matematik ve cografya. Esit agitlik ogrencisi olduğun icin bu derdleri saydim. Ayrica sozelden de girsen İstanbul icin ygs de matematik yapman gerek.Matematiğe temelden başlamak isterseniz kitsp da tavdiye ederim. Antremanlarla matematik diye bir kitap var ama 2. Cildini alirsan 13 hwftsda temel matematigi bitirtiyor. Anlatimi da guzel.

yok ygsde matemetik yapıcam zaten temelimde var bilmediğimkonuların üzerinde duruyorum şimdi sadece mat.e başladım diğerdersleri unuturum diye korkuyorum çünkü doğumla birlikte 1-2 ay ara vericem mecburen

Back
X