Bebek Beslenmesi yenidoğan bebekler- sivrisinek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

1427

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
25
33
8
Kızlar merhaba;

Nasipse yakın bir zamanda anne olacağım. Maalesef ki havaların ısınması ile birlikte sivrisinekler şimdiden çıkmaya başladı. Doğum sonrasında , bebeğinizi ve kendinizi sivrisineklerden nasıl koruyacağımızı bilemiyorum. İnternette epey araştırma yaptım. Fişe takılan likit sinek kovucuların bebek sağlığına zararlı olabileceği belirtilmiş. Siz tecrübeli anneler , bu konuda nasıl bir yol izlediniz,ne kullanıyorsunuz?

Bebeğiniz için mutlaka cibinlik tavsiye ediyorum. İlle de şu tavana asılan veya yatağa monte olanlardan olmasına gerek yok. Hatta bizim yatağa monte olan düştü bir kez, allahtan bebeğim yatakta değildi. Şimdi tülünü öylece yatağın üzerine geriveriyorum, gayet rahat. İlaçlı bir şey kullanmaktansa mümkünse siz de camlara sineklik tül takabilirsiniz. Komplike bir şey olmasına gerek yok, hani şu pencere tabanına yapışan tüller gayet işe yarıyor, tavsiye ederim.
Bebeğinizi güle güle sağlıkla büyütün inşallah.

Back