Doğuma Hazırlık Yenidoğan bebekte kalsiyum eksikliği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Frover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
225
98
18
27
Yenidoğanda kalsiyum eksikliği yüzünden yoğum bakımda yatan var mı ? Süreç nasıl işledi

Yenidoğanda kalsiyum eksikliği yüzünden yoğum bakımda yatan var mı ? Süreç nasıl işledi
Benim bebeğim 18 günlükken sodyum potasyum düşüklüğümden yatmıstı

Çok geçmiş olsun bu arada Allah acil şifalar versin ben çok üzülmüş ağlamıstım

Bende şuan öyleyim çok kötü ravbim kimseye göstermesin en kısa zamanda kızım gelir inşallah
Hiç üzmeyin kendinizi geçiyor hepsi. Çok yıpratıcı bir süreç sizi en çok ben anlarım ciddi bsy olmadığı sürece üzülmeyün sütünüz çekilmesin. Benim sütler de gitti o ayyı bir dert oldu bana şuan tamamen kesildi zaten sağıp veriyırdum. Stresten spmra yavas yavas azalmaya basladı sonra da tamamen kesildi. Emziriyor msnz peki

Hiç üzmeyin kendinizi geçiyor hepsi. Çok yıpratıcı bir süreç sizi en çok ben anlarım ciddi bsy olmadığı sürece üzülmeyün sütünüz çekilmesin. Benim sütler de gitti o ayyı bir dert oldu bana şuan tamamen kesildi zaten sağıp veriyırdum. Stresten spmra yavas yavas azalmaya basladı sonra da tamamen kesildi. Emziriyor msnz peki
Yok emziremiyorum sütümü sağıyorum bende. Üzülmemeye çalışıyorum bende sütüm kesilmesin diye zaten az geliyor. İnsanın elinde değil malesef. Dua edin pamuk kızım gelsin

Yok emziremiyorum sütümü sağıyorum bende. Üzülmemeye çalışıyorum bende sütüm kesilmesin diye zaten az geliyor. İnsanın elinde değil malesef. Dua edin pamuk kızım gelsin
Ne zamandan beridir peki kaç günlük bebeğiniz. Bol bol sağın. Rabbim tez zamanda kucagınıza almayo nasip etsin

Bende şuan öyleyim çok kötü ravbim kimseye göstermesin en kısa zamanda kızım gelir inşallah
Erken dogum mu oldu?
Ben erken doğum yapmıştım kuvezde kaldı çıkardılar çocuğumun çenesinde güç yoktu biberonu tutamiyordu saatlerce doktora dedimki bu çocukta birşey var.
Kan testi yaptılar kalsiyumu eksik çıkmıştı tekrar kuvezde yattı ve iyileşti.
Üzülmeyin bol bol süt sağın götürün annesi iyileşecek InşAllah.

Ne zamandan beridir peki kaç günlük bebeğiniz. Bol bol sağın. Rabbim tez zamanda kucagınıza almayo nasip etsin
4 günlük 40+2 de doğum yaptım. Emzirememe nedenim pandemiden dolayı izin vermiyorlar içeri almıyorlar

Erken dogum mu oldu?
Ben erken doğum yapmıştım kuvezde kaldı çıkardılar çocuğumun çenesinde güç yoktu biberonu tutamiyordu saatlerce doktora dedimki bu çocukta birşey var.
Kan testi yaptılar kalsiyumu eksik çıkmıştı tekrar kuvezde yattı ve iyileşti.
Üzülmeyin bol bol süt sağın götürün annesi iyileşecek InşAllah.
Erken doğum da olmadı. 40+2 de doğum yaptım. Nolur bizim için dua edin doktoru yarın arıcak beni sonuçları için inşallah temiz çıkar

4 günlük 40+2 de doğum yaptım. Emzirememe nedenim pandemiden dolayı izin vermiyorlar içeri almıyorlar
Nasıl almazlar emzirmeniz lazım. Beni bebeğim emmediği için gitmiyordum ama anne oteli var hastanede emziren anneker orada kalıyor 2 3 saatte bir gidip emziriyorlar.

Erken doğum da olmadı. 40+2 de doğum yaptım. Nolur bizim için dua edin doktoru yarın arıcak beni sonuçları için inşallah temiz çıkar
Çooook ederim Rabbim tez zamanda sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Ama korkmayın owada kalsiyum veriyırlar değerler düzelene kadar bizde de öyle olmuştu sodyum potasyum vermişlerdi 3 güne düzeldi bütün değerler aldık yanımıza. Tabi bizim yine oynadı hepsi sürekli hastaneye git gel yatus yaptılar bende kızım da çok yıprandık. Hamd olsun şuan iyiyiz darısı size okur insaAllah. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Ama sütünüzü sık sık sağın bol bol bebek çıktıktan sonra muhakkak emzirin emmediği zaman bir uzmandan yardım alın ama lütfen emzirin ben çok kötü oldum hala içimde kaldı. Çocuğum sağlıklı olsun da gerisi öyle böyle büyür kısmet artık

Diğer konuda da baktım galiba emziremiyormussun. Ondan dolayı almıyorlar seni yoksa emzirebikseydin alırlardı. Ama bunu bastıra bastıra söylüyorum lütfen ama lütfen emzir bebeğini daha yolun çooook basındasın birb
emzirme danısma uzmanından ya da orada hemşirelerden yardım iste ama emzir .

Bebeğine de hiiiç bsycik olmaz merak etme. Bakıma alıyorlar orada kalsiyum verirler düzelince kucagına alırsın insaAllah

Diğer konuda da baktım galiba emziremiyormussun. Ondan dolayı almıyorlar seni yoksa emzirebikseydin alırlardı. Ama bunu bastıra bastıra söylüyorum lütfen ama lütfen emzir bebeğini daha yolun çooook basındasın birb
emzirme danısma uzmanından ya da orada hemşirelerden yardım iste ama emzir .

Bebeğine de hiiiç bsycik olmaz merak etme. Bakıma alıyorlar orada kalsiyum verirler düzelince kucagına alırsın insaAllah
Aminnn inşallah şuan hep sağıyorum azda olsa götürüp veriyorum. Ama süreç gerçekten çok yıpratıcı inşallah en kısa zamanda gelir kızım buraya da kızımı aldım diye yazarım.

Aminnn inşallah şuan hep sağıyorum azda olsa götürüp veriyorum. Ama süreç gerçekten çok yıpratıcı inşallah en kısa zamanda gelir kızım buraya da kızımı aldım diye yazarım.
Amin insaAllah sık sık sağ ve hemen emzir sütün çoğalır insaAllah. Güzel haberlerini bekliyorum.
Gelir kızın merak etme 🥰

Back
X