Hayatim xok gecmis olsun. Ben sizlere sunu onericem: oncelikle oglum 1 haftalikken 13 idi deger. Doktor aydinlik ortamda yatir,beyaz isik olsun bebegide ac birakma demisti.Hastaneden gelir gelmez esim hemen gidip florasan beyaz isikli şarjlı lamba aldi( elektrik kesildigi zaman evde yakariz ya ondan) sonra da bebegin kaldigi odanin lambasini beyaz ışıga cevirdik. Esimin aldıği florasan lambayi besigin tepesine taktik. Sarilik oldugunu ogrendigim o gece hem besigin uzerindeki lambayi actik hemde bebegi yatirsigimiz odanin da lambasini acik biraktik,her iki saatte bir bebegi zorla uyandirip emzirmeye calistim( uyandirmak İnanilma zordu cunku uyanmiyordu) o geceyi gecirip eetesi sabah doktora gittigimde yani 1 gun sonra deger 11 e dusmustu.Basarmistik. ama doktor bunun 1 aydan fazla surebilecegini soyledi sanirim annesütü sariligi idi benimki.Ayrica bebegimi emzirdigim halde ac kalmamasi icin mama aldim ve geceleri 1 kere icirdim ve tam 1 ay boyunca hergun odamizin ışığı açık yaktik,karanlikta oturmadik. Gittikce dustu deger. Cok ssukur rabbime. Artik mamaya Ohtiyacimi kalmadi bile