yenidoğan sünneti

eereneliff

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
13
6
1
37
yenidoğan sünneti yaptıran var mı arkadaşlar?
internette bebeğin bakımı kolay oluyor hemen doğumdan sonra sünnet yapılınca yazıyor. eşim de biraz bekleyelim biraz büyüynce yaptıralım diyor. bilemedim....

Canım, dediklerine göre kolay oluyormuş ve 15 günde iyileşiyormuş. Ama daha sonra bakımı zormuş, antibakteriyel kremler ve yapışmaması için germe hareketleri gibi.

İlk oğlumu 6 yaşındayken yani geçen sene evde sünnetçi sünnet etti. Eski yöntem daha sağlıklı diye.. hastanede lazerle yapıyorlar o da bazı yerleri hissizleştiriyormuş. Geç yaptırdığımız için çok pişman oldum. Zor iyileşti ve psikolojik olarak etkisinde kaldı. Şimdi oğlum 1 aylık. Sünnetçi 3 aylıkken en uygun zaman dedi. Öncesinde gazı olduğu için ıkındıkça kanama yapıyormuş. Bu arada evde yaptırmak çok rahat oldu.

Benim de oğlum 6 yasinda hala olmadı sünnet
Okullar açılmadan olsun istiyorum
Şimdiki aklım olsa kimseyi dinlemez küçükken yaptırırdım
Büyüdükçe daha zor şimdi korkuyor
İkinciye hamileyim bu da erkek
İnşallah bu yavrumu erkenden sünnet ettireceğim

ben oğlumu 40 cıktıktan sonra sünnet ettirdim lazerle falan degil hastanede normal yönetem az bir anestezi veriyorlar o kadar. hic bilmedi ertesi gün rutinine döndü. simdi tekrar hamileyim kısmet olursa bi oglum daha olacak onuda aynı şekilde 40 ı cıkınca sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.
cocouk büyüdükce bakımı zor , iyileşme sürecide uzun oluyor.

kesinlikle yaptırılmalı oğlum 1 yaşına girdi ve bin pişmanım şimdi yeni yeni yürümeye başlıyor etkilenir korkumuzdan şuanda yaptıramıyoruz.

Back
X