N
NiDaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NiDaa
mrb arkadaslar..benim eşim yenilgiyi asla kabullenemıyor..bundan 1 ay once arkadaslar gelmıstı bıze..cok guzel oturduk sohbet ettıık..okey oynayalım dedık..kadınlara karsı erkeklerde..bız bunları buyuk ara farkla yendık..sonra arkadasım olan bayan artık yenmenın hazzıyla bunlarla dalga gecmeye basladı..ben dalga gecınce esım benı bozdu..bende sesımı cıkarmadım devaö ettım..ama bayan arkadas ayarı fazla kacırınca esım cıleden cıktı..sınırlendı..ama mısafır oldukalrı ıcın hıc bır sey demedı..ama onlarda essek degıllerdır..sonucta sınırlendıgını anladılar..bende onlar gıttıkten sonra oyunu cok cıddıye aldıgını bunun ıcın sınırlenmen gerekmez demıstım..ve bır ton kavga etmıstık ozaman..o bayan arkadasın hareketlerıne sınırlendıgını soylemıstı..neyse o gunden sonra ne oyun oynasak bu yenılse...bana laf soyluyor..bagırıyor..ve dun aksam yıne aynı sey oldu..yenıldıler ve esım benım yaptıgım en kucuk seye sınırlendı ..ve bana mısafırlerın yanında ters cıkıstı..cok bozuldum..bıraz surat yaptım.ama mecbur eve gelenlerın huzuruna bozmamak ıcın 5 dkk sonra eskı halıme dondum..yanı anlıyacagınız..hayatı boyunca cok seyını kaybettı..artık pskolojısı bozuldugu ıcınmı sızce yenılıgıyı kabul edemıyr..ınanın anlam veremıyorum..off off:sm_confused: