Yenilik'in Diyet Günlüğü

kizlar madem hepimiz 6-7 kilo vermek istiyoruz oyleyse kafamiza gore bir yol izleyerek olmaz..evet 4 nisan final olacak haftalik olarak tartilalim diyemicem cunku ben en fazla bir gun dayanabiliyorum tartilmadan ben her gun artilirim. belki yanlis ama ne yapayim huyum kurusun:37: haftada 2 gun kilo bildirimi yapalim boylece spora da tesvik etmis oluruz kendimizi spor yaparak daha hizli gider kilolar. simdilik birkac kisiyiz biz fire vermeden azimle devam ederken aramiza katilanlar olacaktir.
oyleyse kurallar:
1) haftada 2 gun carsamba ve pazar gunleri kilo bildirimi yapilacaktir.
2)3 gun ust uste spor ve menu bildirimi yapmayan elenir. 3 gun ust uste spor yapmayan da oyle:53:
3)sok diyetler yok herkes protein sebze meyve dengesini kurmali
4)karbonhidrat bagimliligindan vazgecmek isteyenler benim gibi haslanmis baklagillerle yapilan yagsiz salatalara agirlik verebilirler
5)benim diyetimde haftada 1 gun haric(bazen disarida ozel geceler oldugu icin) hayvansal protein ve tatli yok sabahlari meyve yogurt veya sut oglen haslanmis baklagillerle yapilmis salata aksam yagi azaltilmis sebze yemegi yagsiz corba vb. olacak
6)bu sefer kesin olsun kizlar gercekten kararli olanlar gelsin hepberaber cikalim bu isin icinden:54:

yettim gari :)

ben varim kurallara. yarin sabah tartilip baslangic kilomu yazarim. spor salonuna yazildim, haftada 2-3 kere oraya gidebilirim. evde de pilates yapcam hatta birazdan yapicam. 40 dklik falan oluyor. hadi bakalim...

Gunaydin kizlar
az once tartildim 59.5 ciktim tabi ac karnina. istanbulda kar yagiyor. normak bir kahvaltiyla gune basladim cunku gastritim dun gece fena tuttu ac karnina cig birsey yemeyi goze alamadim
KAHVALTI:
minik bir parca peynir
1 yumurta 5 tane zeytin
1 dilim kepekli ekmek(1.5 diyebiliriz 40 gr var cunku)
1 cay kasigi bal ve sekersiz cay
birazdan ise gidicem aksama kadar yazamam pazr gunune kadar da tartilmicam bakalim dayanicaz artik

gunaydin yenilik

ben de 59.3 ciktim cok ama cok mutsuzum bir an once 55 olmam lazim... hadi bismillah

kahvaltida ne yiyecegimi bilmiyorum daha. simdi sekersiz yesil cay iciyorum. kahvaltida heralde makarna, kofte falan yerim bugun sutlu kahvalti yok.

12'de pilates yapicam.

gunaydinn :)

dun kahvaltida 3 kofteyle biraz corba ictim.

ogle yemeginde bulgur pilaviyla et doner, yaninda biraz ekmek :(

ustune dondurma :(

ama sonraa 1 saat crosstrainer'a bindim. biraz yurudum sonra bi 10 dk falan.

sonra yesil cay ictim, protein bar aldim yarisini yedim (100 kalori falan)

8'e dogru da izgara tavuklu salata yedim.

veeeee bugun 58.9 ciktim. belimi falan olctum bir gunde fark ettiriyor spor :))

bugun de spora gidicem.

merhaba canim
ben mide spazmi gecirdim gastrit ve pankreasimda sorun var benim 1000 ml lik 2 koca serum yedim:( kilom artisa gecti daha da azimlendim ama sanirim bu hafta doktor diyete izin vermicek. zaten belliydi boyke olacagi artik normal yemekleri sindiremez olmustu midem sanki hic rahatsizligim yokmus gibi bir de abur cuburlar gece yemeleri...hic iyi bakmiyorum kendime hiiiiccccc yahu bu 20-30 kilo verenler nasil veriyor allahaskina bizim surda 5-6 kiloyu sip diye vermemiz lazim

merhaba canim
ben mide spazmi gecirdim gastrit ve pankreasimda sorun var benim 1000 ml lik 2 koca serum yedim:( kilom artisa gecti daha da azimlendim ama sanirim bu hafta doktor diyete izin vermicek. zaten belliydi boyke olacagi artik normal yemekleri sindiremez olmustu midem sanki hic rahatsizligim yokmus gibi bir de abur cuburlar gece yemeleri...hic iyi bakmiyorum kendime hiiiiccccc yahu bu 20-30 kilo verenler nasil veriyor allahaskina bizim surda 5-6 kiloyu sip diye vermemiz lazim

aa gecmis olsun canim yaa. diyeti miyeti unut miden icin ne gerekiyosa onu yap canim... insallah en kisa zamanda iyilesirsin. bence 20 kilo vermek 5 kilo vermekten daha kolay cunku 80 kilo birinin metabolizmasi bizimkinden cok daha hizli calisiyor. o yuzden son kilolar cok inatci. ama gidicekler ;))

Kesinlike bende sizle başlamak istiyorum bende 15 gün içinde 3 kilo aldım . Hep zayıf göbeksiz olmak istedim başaramadım . Şimdi sizle başarmak istiyorum bunu . Yazında ince ince gezmeekk :)

Kesinlike bende sizle başlamak istiyorum bende 15 gün içinde 3 kilo aldım . Hep zayıf göbeksiz olmak istedim başaramadım . Şimdi sizle başarmak istiyorum bunu . Yazında ince ince gezmeekk :)

hosgeldin :) o zaman yarin ac karnina ciplak tartil, o kilonu ve hedef kilonu, yasini boyunu ve gun icinde ne yedigini, spor olarak da ne yaptigini yaz :)

kizlar olamaz yaaa 60.9 geldim tok karnina gerci ama sabah ac karnina kac cikicam ki en fazla 60:27: olamaz yaaa ben bunu yasamak istemiyorum ki ben bu kilolari vermeliyim baska sansim yok bi de ben gebelik dusunuyorum dolabimda uzerime olan kiyafetim kalmadi yahu 2 tane pantolan esofmanlarim bir de elbisem var baska bisi giymiyorum. ne yapsam ben bu kiloyla da hamile kalmak istemiyorum ki ama artik erteleyelim diyemem esime son 2 yildir erteleyip duruyoruz zaten bana yardim edin morale ihtiyacim var ben 53-54 kilo olmak istiyorum yaaaa bu kadar mi zor bu nasil bir iradenin isi ne yapiyoruz kendimize niye yapiyoruz bunu?

gunaydin kizlar:34:
ooohhh neyse ki 59.2 geldim serumun tuttugu odemmis galiba o kilo hadi bakalim
kahvalti:
1 dilim cavdar ekmegi
1 kibriit kutusu kadar beyaz beynir
1 rafadan yumurta
6 zeytin
1 cay kasigi bal

hosgeldin :) o zaman yarin ac karnina ciplak tartil, o kilonu ve hedef kilonu, yasini boyunu ve gun icinde ne yedigini, spor olarak da ne yaptigini yaz :)

Hoşbuldum :) 60 kiloyum 1.58 boyundayım . Ben 10 kilo vermek istiyorum 50 olmaya çabalıyorum . Yaşım 18 . Sabah(9.00):1 tane haslanmıs yumurta biraz peynir yeşillik(maydonoz , roko ) bir dilim çavdarekmeği bir açık çay (bir gün böyle kahvaltı etiysem diğer gün kahvaltılık gevrek + süt )
öğle(11.30):3 kaşık sebze yemeği , bir kase yoğurt , varsa 3 kaşık bulgur pilavı yiyorum
akşam(18.30):Öğlenin aynısını yapıyorum
Bunu dısında aralara kuru incir ve kuru kayısı yiyorum bol su içiyorum . Pilav,makarna,beyaz ekmek,kızartma,hamur işi,tatlı tüketmiyorum.Günde bir saat yürüyüp 20 mekik çekiyorum . Hareket etmeye calışıyorum heryere yürüyorum. Okuyorum öğrenciyim.

Evet evet gunlugumu bos birakmamam lazim...yapabilirim.daha once hic kilolu olmadim ki ergenlik donemi disinda yani..:37:bu sabah 60.3 kilo geldim:20:
kahvalti(biraz gec oldu 10.30)

1 dilim cavdar ekmegi
1 kibrit kutusu beyaz peynir(light urunlere karsiyim)
3 tane siyah zeytin
domates
ara(14.30)

1 cay bardagi leblebi
yesil cay

kizlar ben bu 2 ay icinde bunu basarmaliyim. durdum dusundum bugun ben nerde hata yapiyorum diye bulmam zor olmadi tabi aksam saati gun boyu yedigimden fazla yemek yemek ve gece yatana kadar yemeye devam etmek:47: boyle bir hayat yok yani yok
bu isi basaramazsam kendime olan guvenimi kaybedicem.bundan sonra da karar verdim haftada sadece bir gun tartilicam. her sabah tartilmanin baskisini yasamak istemiyorum artik ya ne yani bir gunde 10 kilo verecek degilim ya bundan sonra sadece sali gunleri tartilicam ben. pazartesi tartilmayi psikolojik olarak istemiyorum.
evde bir cizelge yaptim haftalik tartilma ve haftalik hedef diye ilk hafta hedefim 2 kilo vermek sonra yavas yavas 1-1.5 kilo gibi
22/08/2012 60.3kg:44:

Super gidiyorum...bugun isyerinde yemek icin kendime alisveris yaprim buzdolabina koydum artik ne yemek soylesem derdim olmayacak:52:

kahvalti(08:30)

2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 dilim cavdar ekmegi
5 zeytin
domates
sekersiz cay

ara(12:00)
1 elma
1 cay bardagi diyet sut

ogle(15:00)

light ton baligiyla(80 gr) yapilmis salata 1 yemek kasigi yag ile
1 dilim tam bugday ekmegi

ara(19:30)
1 avuc kuru uzum

aksam(21:00)

1 tabak az yagli kapuska(pirincsiz pisirmistim nasi kapuskaysa:52:)
1 kucuk kase yogurt
1 dilim cavdar ekmegi

gece(00:20)
1 elma
1 portakal

Back
X