Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar kontrollerim icin yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum doktorumdam cok memnunum orda dogum yapanlar varmi acaba dogum hakkinda bilgi verirseniz sevinirim
Arkadaslar kontrollerim icin yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum doktorumdam cok memnunum orda dogum yapanlar varmi acaba dogum hakkinda bilgi verirseniz sevinirim
merhaba arkadaşım ben de 4+5 haftalık hamileyim daha çok yeni yani yenimahalle devlet hastanesini çok seviyorum normalde kadın doğumada oraya gitmeyi düşünüyorum cuma günü ilk muayeneme gidicem inşaAllah var mı oraya giden arkadaşlar yorumlarınızı alabiliriz