• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeniyim, motivasyon 0, destege ihtiyacim var!! hedef 92kg dan 75e !!

mer01

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
1
1
6
35
Hollanda
Selam hanimlar,

Araniza yeni katildim, 4 senelik evliyim yasim 27 ve fazlaliklarimla herkesin oldugu gibi basim dertte...
kg veremedigimden bebegimiz icin tedaviyede baslayamadik daha :43::43::43::43:
(bu arada yurt disinda yasadigim icin guzel turkcemizi katledebilirsemde kusuruma bakmayin:)

2 sene oncesi Cambridge diyeti ile 3-4 ay icinde 20kg verip tartida 73 kg goren biriyim. ozel nedenlerden dolayi 2 sene icinde verdigim
kglari goz gore gore aldim malesef :( ve su an rekrar ramazana kadar zayiflamak istiyorum. hedefim insallah ramazan oncesi 75kg olabilmek.
imkansiz degil ama nedense motivasyon eksikliginden dolayi bir yol alamadim.

Su anda ozel diyetisyenin kontrol halinde 5ci haftama girdim bana ozel bir yemek programi cikartti ama nedense 4 hafta icinde anca 4kg verebildim. normalde listenin disina cikmadigim taktirde 6 haftalik bir programla 10-12 kg verebilirim....

Hanimlar, kizlar sizden ricam beni bu uzun yolda yalniz birakmayin. destek ve motivasyona ihtiyacim var :(:(:(
Ac kalmiyorum ama abur cubur yemektenden kendimi alamiyorum :56::56::56:

Biran kglarimdan kurtulup yuregimde yanan evlat atesini sordurmek icin tedaviye start vermek istiyorum Allahin izniyle.

Su an calisiyorum, eve vardigimda gunluk yemegimi yazacagim. ama bugun aksam yemeginde annemlere gidecegiz ve ben annemin guzel pastalarindan, kurabiyelerinden, coreklerinden yememem icin kendimi nasil tutacagim :43::43::43:

Başaracaksın! işin sırrı inatçı olmakta. Eve abur cubur sokma ve hayatındaki insanlara güzel bir dille anlat; '' ben daha sağlıklı olmak istiyorum siz de bana yardımcı olun'' de. Yememen gereken hiçbir şeyi eve sokma, kardeşim çok abur cubur alır normalde şimdi anlaştık eve girmeden yiyor ne yiyorsa. Hedefini asla unutma ve pes etme buradaki herkes sana sonuna kadar destek olacaktır hiç merak etme :)

Selam hanimlar,

Araniza yeni katildim, 4 senelik evliyim yasim 27 ve fazlaliklarimla herkesin oldugu gibi basim dertte...
kg veremedigimden bebegimiz icin tedaviyede baslayamadik daha :43::43::43::43:
(bu arada yurt disinda yasadigim icin guzel turkcemizi katledebilirsemde kusuruma bakmayin:)

2 sene oncesi Cambridge diyeti ile 3-4 ay icinde 20kg verip tartida 73 kg goren biriyim. ozel nedenlerden dolayi 2 sene icinde verdigim
kglari goz gore gore aldim malesef :( ve su an rekrar ramazana kadar zayiflamak istiyorum. hedefim insallah ramazan oncesi 75kg olabilmek.
imkansiz degil ama nedense motivasyon eksikliginden dolayi bir yol alamadim.

Su anda ozel diyetisyenin kontrol halinde 5ci haftama girdim bana ozel bir yemek programi cikartti ama nedense 4 hafta icinde anca 4kg verebildim. normalde listenin disina cikmadigim taktirde 6 haftalik bir programla 10-12 kg verebilirim....

Hanimlar, kizlar sizden ricam beni bu uzun yolda yalniz birakmayin. destek ve motivasyona ihtiyacim var :(:(:(
Ac kalmiyorum ama abur cubur yemektenden kendimi alamiyorum :56::56::56:

Biran kglarimdan kurtulup yuregimde yanan evlat atesini sordurmek icin tedaviye start vermek istiyorum Allahin izniyle.

Su an calisiyorum, eve vardigimda gunluk yemegimi yazacagim. ama bugun aksam yemeginde annemlere gidecegiz ve ben annemin guzel pastalarindan, kurabiyelerinden, coreklerinden yememem icin kendimi nasil tutacagim :43::43::43:

Canm yeni gordum ben bjnu ne alemdesin verebiliyormusun kilolarini sana yoldas olmaya geldim 😄

Back
X