Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeniyim ve gebelik hakk. Motivasyon ihtiyacım var 🥹
Bende 30 yaşındayım . Bu arada ben o doğun kontrol haplarını bırakınca düzene girmişti reglim . İnşallah senden de en kısa zamanda bebek haberini alırız bana yakın gibi geliyor
Bende 30 yaşındayım . Bu arada ben o doğun kontrol haplarını bırakınca düzene girmişti reglim . İnşallah senden de en kısa zamanda bebek haberini alırız bana yakın gibi geliyor
Ay inşallah allahım çok amin bu aralık ayında bıraktığımda 6 ayda sadece 3 kere oldum 2. Doktor mecbur hapa dön dedi 3. Zaten duphaston 4/4lük pcossun dedi doktor yumurtalarım var ama minicikler en son doktora şey dediğimi hatırlıyorum “ben bu minikleri napayım kenarda öyle bekliyorlar canım çok sıkıyorlar ”
Ay inşallah allahım çok amin bu aralık ayında bıraktığımda 6 ayda sadece 3 kere oldum 2. Doktor mecbur hapa dön dedi 3. Zaten duphaston 4/4lük pcossun dedi doktor yumurtalarım var ama minicikler en son doktora şey dediğimi hatırlıyorum “ben bu minikleri napayım kenarda öyle bekliyorlar canım çok sıkıyorlar ”
Yaaa
En azından doktor kontrolündesin . Olur olmaz her şeyi sana daha ayrıntılı anlatır , sende pozitif birisine benziyorsun onu koru sonrası inan daha kolay olcakk
Yaaa
En azından doktor kontrolündesin . Olur olmaz her şeyi sana daha ayrıntılı anlatır , sende pozitif birisine benziyorsun onu koru sonrası inan daha kolay olcakk
Merhabaa , bizde eşimle nerden baksanız 2 senedir deniyorduk anca oldu. Bir rivayet var ne zaman düşünmeyi bırakırsan o zaman oluyor biraz rahatlaman lazım. Bende de öyle oldu. Artık olmuyorsa olmasıncı olmuştuk . En son niyet ettik adak adamıştık. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Sakın olmaz deyip ümitsizliğe kapılma en doğru zamanda olacaktır