Yere kapaklandim felegim sasti

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Yarın bebek bohçası gelecek. Hazırlık için markete gidiyordum eşim geç geliyor kapanmadan alacaktim o tasiyacakti. Engelliler için yapılan kaldırım kenarından kayarak yere düşmem kalkmam 1 oldu dizlerim soyuldu,posetlerim dagildi (bikaç parça almıştım ilk marketten) 1 iki saat başım döndü midem bulandı suan daha iyiyim bebeğim de hareket edince doktor a gitmedim. Zaten acildeki doktoru hiç sevmemistim, cekindim. Acaba bebegime bişey olmuş mudur hareket ediyor olmadı kanama olmaması yeterli mi başka konularda plesantaya zarar gelebilir gibi bişey okudum şimdi ondan tedirginim. Sabah gitmeliyi miyim ?

Cok gecmis olsun, siz yine de tedbiri elden birakmayin bir dr a gorunun. Allah muhafaza is isten gectikten sonra pisman olmaktan iyidir.

Cok cok gecmis olsun. Sari plastik yollar hep cok kaygan oluyor ne maksatla o seritleri o kaygan maddeden yaparlar anlamiyorum. Hadi sizi Allah korumus gozunuz goruyor bir nebzede olsa kendinizi korudunuz ama gormeyen kardeslerimiz icin cok tehlikeli. Yillardir buyuksehir belediyesine yazarim onlarin beton gibi olanlari var ama fazla bir ilgilenen cikmadi. Doktoru ihmal etme zaten de gidecekmissin hayirli haberler alirsin umarim.

ucuzundan koyuyor belediyeler
bir de tırtıklı olan kaymayanları var ama artık pahalı mıdır nedir

Bence bişey olmamıştır..Sancı yok..Kanama yok..kipirtida var..Anne iyiyim diyor:) normalde olduğundan farklı bişey yok.zaten bebegin çevresi öyle bir koruma altındaki kat kat içerde yavrucak..Korkmayın derim.ama dinlenir biraz ayaklarınızı uzatın açık bir çay için fazla da çıkmayın artık.streste yapmayin..Hayırlı dogumlar

Sabah 9da gittik. Çocukta plesantasi da iyi şükür. Nst de de bişey çıkmadı. Doktor nerdeyse her hamile 1 kere düşer genelde perde asarken düşer dedi. Allah korudu inş bende daha dikkatli olacağım artık nedense bu ara evde duramiyorum her gün muhakkak bir iş buluyorum dışarı çıkacak. Sanırım heyecan bastı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…