• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yere...

dua et de sen yere tuvaletini yaparken kadın tuvaletten çıkıp ve seni o halde görmedi asıl işler o zaman karışırdı :KK45: şaka bir yana bu böyle sürmez ya arkadaşların dediği gibi bez tak ya da rapor al evden çıkma bir süre. ben olsam rapor alır otururdum evde azıcık aklını kullan lütfen.:stop:

Yere veya altima isemegi kim ister?
Önlem aliyorum. Hasta bezini hic dusunmemistim. Daha once yanimda yedek kilot ve pantolon alirdim yanima.

Calismiyordum bugun nisanlimda bilio derdimi. Arada da hep sorar tuvalete gidicenmi diye. Bende giderdim. Sorun olmazdi.

O kadin bana cok bela oldu iste bekleti beni tutamadim bende. Arabaydaykene hic yoktu tuvaletim mesala

Olmaz canim bir sıkıntı merak etme takip edicekler alcaklar plakayi felab ugrasmazlar sanmıyorum ama keske kadina deseydin rahatsizim ben kullanabilirmiyim deseydin neyse gecmis biseycik olmz insallah rahat uyu

arkadaşım bence anlıyor herkes seni hastalık sonuçta bu herkesin başına gelebilir ama hatalısın kabul et çünkü önlem almıyorsun. iş yerinde tekim diyorsun yere tuvaletini yapıyorsun anlarlarsa senin olduğunu hastalık dinlemez işten bile çıkartırlar. ki senin olduğunu anlamak zor değil dikkatli ol bide işinden olma:KK12:

dua et de sen yere tuvaletini yaparken kadın tuvaletten çıkıp ve seni o halde görmedi asıl işler o zaman karışırdı :KK45: şaka bir yana bu böyle sürmez ya arkadaşların dediği gibi bez tak ya da rapor al evden çıkma bir süre. ben olsam rapor alır otururdum evde azıcık aklını kullan lütfen.:stop:

seninle tartismiycam canim,bide ben dert olmayayim basinda birsürü dert varken :) ama alinti yapip cevap verme o zaman.anladinmi?hadi bye

Ok byee

Kadin tuvaleten cikicak beni gorucek diye korktum ciktim hemen. yoksa temizlerdim orayi.

Hic blmiyorum oyle bsy varmi diye. Belli olmaz belki bunlarin sag solari.
Utaniyorum walaha suan.

Nisanlima durumu anlatsam mi yere isedigimi falan? Haberi olsun
bence hiç canını sıkma,rahatsızlığın varmış zaten keyfinden yapmadın ya.Nerden bilsinler senin yaptığını,küçük bir çocuğun yaptığını düşünürler biter gider.

arkadaşım bence anlıyor herkes seni hastalık sonuçta bu herkesin başına gelebilir ama hatalısın kabul et çünkü önlem almıyorsun. iş yerinde tekim diyorsun yere tuvaletini yapıyorsun anlarlarsa senin olduğunu hastalık dinlemez işten bile çıkartırlar. ki senin olduğunu anlamak zor değil dikkatli ol bide işinden olma:KK12:

Bu yere isedigim gecen seneydi is yerimde, hastaligim baslangic gunuydu. Ozmnda sonralarinda pet kulanirdim onlem olarak.
Bu senede ayni hastaliga kapildim. Is yerimde tuvaletim hafif hisetigim zaman kosarim tuvalete. Kacirirdim birazda gidesiye. Kilot fln aliyorum yanima bu yuzden.
Benzinliktede tuvalete hemen giderim diye dusundum kadin vardi iste.
Anlayan biraz halimi.
Cok uzadi artik bu konu.
Herkese cok saol

Bu yere isedigim gecen seneydi is yerimde, hastaligim baslangic gunuydu. Ozmnda sonralarinda pet kulanirdim onlem olarak.
Bu senede ayni hastaliga kapildim. Is yerimde tuvaletim hafif hisetigim zaman kosarim tuvalete. Kacirirdim birazda gidesiye. Kilot fln aliyorum yanima bu yuzden.
Benzinliktede tuvalete hemen giderim diye dusundum kadin vardi iste.
Anlayan biraz halimi.
Cok uzadi artik bu konu.
Herkese cok saol
iş yerinde yere işedinde iyiki seni o halde biri görmedi.

Ben de fazlasıyla gecirdim idrar yollari enfeksiyonu.
anlamadigim,bu hastalık tedaviyr cok hizli cevap verir.
Sabah ilacini alirsin birkaç saat sonra rahatlamaya baslarsin.
yani cok anormal bir durum degilse gunlerce altina kacirmaya sebep bir durum olusmaz.
genelde sıkıntı tedaviye baslayana kadardır.
Benim hastanede yatmisligim bile var çocukken bu rahatsizliktan. Fazlasıyla tecrubeliyim yani.
çantada hapim bile hazir durur her daim.olur da aniden bir şey çıkarsa diye
sizinki nasil böyle suruyor anlamadim.

Biri demiş ya wc de kameranın ne işi var diye..
Tamam işte konunun cevabı budur..

Ayrıca evet konu sahıbı fazla dallandırdı konuyu..heryerde işiyorum dıye bişe yok..varsa da ona göre tedbır alınır..sidikli sidikli gezilmez..

Gecen ay sistit olmuş bırı olarak..evet yanma ve sureklı tuvaletım var hıssı oluyordu..

Olmayan tuvaletıme zor yetısıyordum yapmak için..tarifi biraz tuhaf oldu ama :)
hahaha ben seni anladım aynen olmayan idrara zor yetişmek ben hep ondan oluyorum :D yapsan bişi yok yapmasan işkence

Boyle hastalik mi olur diyenler olmus. Ben de yillar oncesinde yasadim. Konu sahibini anliyorum. Tuvalete yetismek gibi bir durum soz konusu degil. Birden bire oyle bir baski olusuyor ki tutmak mumkun degil malesef. Cok agladigimi bilirim o anki caresizlikten. Ben tedavi surecicinde evden cikmamistim ve ped kullanmistim. Konu sahibi sen de biraz dikkat et. Hemen doktora git. İyilesene kadar da Kilot gibi giyilen ince hasta bezleri var onlardan al. Hem senin hem de kokuya ve idrar mikroplarina maruz kalan insanlar icin en dogrusu bu.

Boyle hastalik mi olur diyenler olmus. Ben de yillar oncesinde yasadim. Konu sahibini anliyorum. Tuvalete yetismek gibi bir durum soz konusu degil. Birden bire oyle bir baski olusuyor ki tutmak mumkun degil malesef. Cok agladigimi bilirim o anki caresizlikten. Ben tedavi surecicinde evden cikmamistim ve ped kullanmistim. Konu sahibi sen de biraz dikkat et. Hemen doktora git. İyilesene kadar da Kilot gibi giyilen ince hasta bezleri var onlardan al. Hem senin hem de kokuya ve idrar mikroplarina maruz kalan insanlar icin en dogrusu bu.

Ben acile gittim. Hap tedavim 5 gun suruyor ben 2 ci gundeyim. Agri azaldi allahtan. Gozlerimden yas gelirdi. Kan iserdim.
Evet hasta bezini hic dusunmedim. Beni anladiginiz icin cok saol. Ceken bilir derler ya . Cogu her sene gelir basima. Seneye hasta bezini alirim

Senin yaptığını nasıl kanıtlayacaklar? Yerdeki idrardan numune alıp, plakadan arabanın yerini bulup sana ulaşıp sonra senden aldıkları idrar numunesini birbiri ile karşılaştırıp dna testi yapmaları lazım.Olacak iş mi bu?

Bir kere olsa hastalik hali filan denir de, surekli farkli ortamlarda bunu yapmaniz ve onlem almamaniz ayip. Cevrenize ve cevrenizdeki insanlara karsi da duyarli olun lutfen. Hastaligin arkasina saklanmayin. Hasta bezi kullanabilirsiniz. Iyi, ishal olan biri her yere yapsin, mide sorunu olan her yere kussun o zaman. Olmaz oyle sey.

Bahsedilen hastalik idrar yolu enfeksiyonu mu bilmem. Eger oyleyse, defalarca idrar yolu enfeksiyonu gecirmis biri olarak hic alta kacirma durumu olmadi. Surekli tuvaletim var hissi oluyor, ama alta kacirmak, hele de surekli kacirmak bu hastaligin otesinde bir sey.

Ben acile gittim. Hap tedavim 5 gun suruyor ben 2 ci gundeyim. Agri azaldi allahtan. Gozlerimden yas gelirdi. Kan iserdim.
Evet hasta bezini hic dusunmedim. Beni anladiginiz icin cok saol. Ceken bilir derler ya . Cogu her sene gelir basima. Seneye hasta bezini alirim
Böbreklerinizde rahatsızlık olmasın.Kan işerdim yazmışsınız ya ona istinaden soruyorum.

Kadin tuvaleten cikicak beni gorucek diye korktum ciktim hemen. yoksa temizlerdim orayi.

Hic blmiyorum oyle bsy varmi diye. Belli olmaz belki bunlarin sag solari.
Utaniyorum walaha suan.

Nisanlima durumu anlatsam mi yere isedigimi falan? Haberi olsun

tualette kamera varsa zaten siz şikayet edin özelimi deşifre ediyorlar diye :)

Ya benim anlamadığım iş yerinde vs yapıyorsun kilodunla oturuyorsun ve idrar kokmuyorsun yok artık..Bende geçirdim bu rahatsızlığı fakat bu kadar aşırı değil ama zaten enfeksiyonda idrar çok feci kokuyor..

Back
X