yerı ve zamanı gelınce ne demek özellikle bunu erkekler derse?

bendenizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
51
0
86
Adana
merhaba arkadaslar aslında anlatmak ve fikrinizi almak istediğim şey uzun ama kısaltarak anlatmaya caalısıcm benım ıcın çok önemli.benım lıse arkadasımla uzun suredır gorusuyoruz uzakta oldugu ıcın yuzyuze sadece 3 kez gorustk fakat 3 gorusmem de benım ıcın çok güzeldi en son gorusmemızde bızı dısardan gorenler sevgılı zanneder dans ettık koprunun ortasında falan.gayet yakınız ben buna 2 arkadas bu kadr yakın olmaz dedm o da sen benım ıcın ozelsın yerı ve zamanı gelınce anlatıcm merak etme dedı.Msn nıckıne de aynen sunu yazmıs o en sonkı gorusme tarıhımızın yanınıa unutulmaz ve sen ne anladın bılmıyorum ama ben sensız olamayacagımı anladım dıye yazmsı kaç gundru dusunuorum ve napıcamı bılmıyorum.Ha o gun sunu da dıyebılırdı sen benım çok ıytı arkadasımsın o gozle bakmıyorum dıye.ama olumsuz bısı de demedı.Çıldırıcam ya onun bu gizemli hali beni sinir ediyor:oklava:
suda var ki ben onun yanında çok mutluyum arkadalsar yaaa:kedi:

"yeri ve zamanı gelince" en can sıkıcı cümlelerden biri...herhalde öyledir ki sadece arkadaşımsın demedi

yapmaıs gereken ıslerı var onları yoluna koyunca zamanı gelır sıze doner..
suan ıcın sadece kırmızı ısık yakmıs durumda..

neden direk sana soylemiyorda acik ve net, oyun oynar gibi lafi bocalior, ve nicikne yazior sana hitaben yazmanin yerine?

sana karsi biseyler hissediyor olabilir, ama birdende acele etmiyordur. zamana birakip kendi duygularindan senin duygularindan emin olup, veya baska biseyler varsa kendi ask durumu felan onlariyoluna koyup belkide seninde hareketlerine gore olumlu veya olumsuz birseyler soyleyecek/olucak.

yeri ve zamanı gelince şu demek bence canım istediğinde sevgili olabiliriz
yada aklında başkasıda olabilir..öle erkekler varki ilişkilerinde sorun yaşarken başka birini bulup vakit
geçirmek istiyorlar.böle insanı muallakda bırakıyorlar.

bu insanın aklında kesin bişeyler var..... sana karşı net olamıyo bu çok açık..... bişeylerin hallolmasını ya da tamamen bitmesini bekliyo olabilir....... belki de bitmeye yüz tutmuş ama son anlarını yaşayan bi ilişkisi var onun bitmesini bekliyo....

azıcık bekle canımm.sana karşı bişeyler olduğu belli.hadi bakimm hayırlısıopuyorumnanaktan

Back
X