- 26 Ocak 2017
- 27
- 17
- 3
- 31
- Konu Sahibi adayogretmen
Merhabalar hanımlar. Gecenin bu saatinde yine beynime kan sıçradı, sağlıklı düşünemiyorum. Nişanlım polis, Sapanca'da görev yapıyor. Aşırı derece bıkmış Sapanca'dan. Ve ezelden beridir polisliğe girme nedeni olan 'Polis Özel Harekat' isteği tavan yapmış durumda. Ben başvuru yapmak istiyorum yoksa içimde kalacak bu ömür boyu diyor. Bir kaç ayda bir sürekli bu isteği depreşiyor ama bu sefer başka. Annemle babamla bile konuştu. Çok hevesli ve istekli ne dediysem ikna olmuyor. 'Başvur madem sen gidersin özel harekata bende gelirim babamın evine ' dedim. 'Ben oraya gidince bana sırtını döneceksen umrumda olmaz , gururlanman gerekirken yaptığın tavra bak hani her ne olursa olsun benimleydin, hep destek olurdun benimle her yere gelirdin şimdi ne değişti ' diyor. Tamam haklı belki ben onu anlıyorum ama o beni anlamıyor. Ben kapıdan çıkınca belki bi daha dönmeyecek ihtimali ile yaşamak istemiyorum. Şu anda da o ihtimal var elbette ama en azından o kadar hissetmiyorum. Korkuyorum ya onu kaybetmekten çok korkuyorum. Bu şekilde onu yalnız bırakıp destek olmamak da zoruma gidiyor. Ne yapayım nasıl davranayım varsa tecrübesi olan bi akıl verin lütfen