- 7 Mart 2017
- 84
- 60
- 38
- Konu Sahibi Perceivess
-
Seneye bebekle tabii daha zor bakacak kimsede yok yani aileleriniz baska sehirlerde.en fazla 1 yil aileler bakar sonrasi bakici olur heralde.zamanlama yanlis dersem okulu birakmak zorunda kalirim ve bunun pismanliginida omur boyu yasarim.cunku hep imrenirdim kari kica ogretmenlere.sonu cok guzel ama 4 sene nasil olacak nasil gececek cok korkuyorumDondurma zamanı geçtiyse ilk sene sınıfta kalırdım ama seneye bebekle daha da zor olmayacak mı,
Bakacak kimse var mı?
Zamanlama her koşulda yanlış gibi geldi.
Muzik ogretmenleri digerlerine nazaran daha az puanla 60 la ataniyolar canim.onuda alirim diye dusunuyorum 6 senedir atanmaya calistigim icin 90 almak mucize kendi bölümünden ama muzik ogretmenligi daha rahat atanmasi tabii 4 sene sonrasi mechul ama.simdi boyleMuzik ogretmenliginden ataniliyor mu ?
Bilmedigim icin soruyorum .
Husran daha buyuk olmasin sonra ?
Anladim .O zaman dayanabildiginiz kadar dayanin bilemedim valla .Allah kolaylik versinMuzik ogretmenlig
Muzik ogretmenleri digerlerine nazaran daha az puanla 60 la ataniyolar canim.onuda alirim diye dusunuyorum 6 senedir atanmaya calistigim icin 90 almak mucize kendi bölümünden ama muzik ogretmenligi daha rahat atanmasi tabii 4 sene sonrasi mechul ama.simdi boyle
Aracla gidicem evet.yani ilk baslarda minibusle gitmistim cok zorlandim.aracimla gidicem ondanda korkuyirum iste ne zamana kadar arac kullanabilirim.yolda bisey olursa.bu stresle bebegime zarar verme suphesi...off off okadar sıkıntılı bi durumki.assagi tukursem sakal yukari tukursem biyikAraçla gitme şansınız varmi
Bizim isyerinde hamile bir kadın vardı. 9 aylıkti ve araba kullanıyordu otomatik vitesti araba. Ya zaten Allah göstermesin rahatsızliginizin belirtilerini hissederseniz gitmezsiniz. Allah yardım eder merak etmeyinAracla gidicem evet.yani ilk baslarda minibusle gitmistim cok zorlandim.aracimla gidicem ondanda korkuyirum iste ne zamana kadar arac kullanabilirim.yolda bisey olursa.bu stresle bebegime zarar verme suphesi...off off okadar sıkıntılı bi durumki.assagi tukursem sakal yukari tukursem biyik
Insallah allahim yardim eder allaha emanet ettim kendimide bebegimi de.cok tesekkur ederimBizim isyerinde hamile bir kadın vardı. 9 aylıkti ve araba kullanıyordu otomatik vitesti araba. Ya zaten Allah göstermesin rahatsızliginizin belirtilerini hissederseniz gitmezsiniz. Allah yardım eder merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?