- 7 Mart 2017
- 84
- 60
- 38
- Konu Sahibi Perceivess
Arkadaslar merhaba.ben 30 yasindayim iki bucuk yillik evliyim daha once burdan konu acmistim cocugum olmuyo diye.cok sukur mucizevi bi sekilde hamileyim 5 aylik allah herkese nasip etsin.konus su ben calisma ekonomisi mezunuyum atanamadim.issizim.ve yillardir hayalim olan muzik ogretmenligini kazandim bu yasta ve hamileyken.esim ogretmen dogudayiz ilcedeyiz.benim kazandigim universite merkezde ve 2 saat ilceye.napicami bilmiyirum basladim okula ama cok zorlaniyorum bedenen ruhen.cok zorluyo beni minibusle sehre git otobuse bin okula git.bazen arkadaslarda kaliyorum ve cok zor oluyo esimi ve evini cok ozluyorum.dondurmayi dusundum ama 1 yil daha kayip olacak benim icin zaten 30 yasindayim.zaten dondurma sureside gecti.siniftakiler 10 12 yas kucuk kafa uymuyo bi taraftan.soyle karar verdim simdilik pazartesi sali gidicem o gunku dersleri vericem digerlerini devamsizliktam kalicam.ama ikinci donem bebegimde olacak napicami bilmiyorum.zaten ikjnci sinifta merkeze mecburen tasinicaz.ama bu sene tasinamadik cunku il ici tayini gunu gecmisti.okadar zor durumdayimki bi yandan devam etmek istiyorum cunku herkese nasip olmayan bi firsat verildi belki bebegimin ugurundan cok istedim bunu allah verdi sukur.bi yandan bebegimi ve sagligimi dusunuyorum.cunju cok stres yapiyorum bebegim bu stresten cok etkileniyo surekli agliyorum yapamiycam napicam ben diye.altindan kalkamiycam diye.nolur bana bi fikir verin biseyler soyleyinn.