• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerimde olsaydiniz napardiniz nolur fikir veri bana :(

Perceivess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
84
60
38
Arkadaslar merhaba.ben 30 yasindayim iki bucuk yillik evliyim daha once burdan konu acmistim cocugum olmuyo diye.cok sukur mucizevi bi sekilde hamileyim 5 aylik allah herkese nasip etsin.konus su ben calisma ekonomisi mezunuyum atanamadim.issizim.ve yillardir hayalim olan muzik ogretmenligini kazandim bu yasta ve hamileyken.esim ogretmen dogudayiz ilcedeyiz.benim kazandigim universite merkezde ve 2 saat ilceye.napicami bilmiyirum basladim okula ama cok zorlaniyorum bedenen ruhen.cok zorluyo beni minibusle sehre git otobuse bin okula git.bazen arkadaslarda kaliyorum ve cok zor oluyo esimi ve evini cok ozluyorum.dondurmayi dusundum ama 1 yil daha kayip olacak benim icin zaten 30 yasindayim.zaten dondurma sureside gecti.siniftakiler 10 12 yas kucuk kafa uymuyo bi taraftan.soyle karar verdim simdilik pazartesi sali gidicem o gunku dersleri vericem digerlerini devamsizliktam kalicam.ama ikinci donem bebegimde olacak napicami bilmiyorum.zaten ikjnci sinifta merkeze mecburen tasinicaz.ama bu sene tasinamadik cunku il ici tayini gunu gecmisti.okadar zor durumdayimki bi yandan devam etmek istiyorum cunku herkese nasip olmayan bi firsat verildi belki bebegimin ugurundan cok istedim bunu allah verdi sukur.bi yandan bebegimi ve sagligimi dusunuyorum.cunju cok stres yapiyorum bebegim bu stresten cok etkileniyo surekli agliyorum yapamiycam napicam ben diye.altindan kalkamiycam diye.nolur bana bi fikir verin biseyler soyleyinn.

Dondurma zamanı geçtiyse ilk sene sınıfta kalırdım ama seneye bebekle daha da zor olmayacak mı,
Bakacak kimse var mı?
Zamanlama her koşulda yanlış gibi geldi.

Öncelikle bebeğinizi sağlıklı, sıhhatli kucağınıza almanız dileklerimle
Yeni okulunuz için de tebrik ederim. Sakin olun ve yapabildiğiniz kadar yapmaya çalışın,
Unutmayın can kaybından başka kayıp yok bu hayatta
Olduğu kadarı ve sakinlik(fikrim)

Bu yaştan sonra demişsiniz de,50 60 yaşından sonra profesor olmak doktor olmak için çabalayan var.. kalırsanız bir dahaki sene tekrar gidin,sonra yine gidin. 35 olsa yaşınız ne olacak ki?

2 bebeğimle oluyorum bu sene bitecek inş. Kadın isterse herşeyi başarır okurken evlendim ben uzun süre dondurdum dersleri veremedim ama şimdi bitirmeye kararlıyım . Yaparsın dert etme ilk sene kal sınıfta

Dondurma zamanı geçtiyse ilk sene sınıfta kalırdım ama seneye bebekle daha da zor olmayacak mı,
Bakacak kimse var mı?
Zamanlama her koşulda yanlış gibi geldi.
Seneye bebekle tabii daha zor bakacak kimsede yok yani aileleriniz baska sehirlerde.en fazla 1 yil aileler bakar sonrasi bakici olur heralde.zamanlama yanlis dersem okulu birakmak zorunda kalirim ve bunun pismanliginida omur boyu yasarim.cunku hep imrenirdim kari kica ogretmenlere.sonu cok guzel ama 4 sene nasil olacak nasil gececek cok korkuyorum

Hiç dert etmeyin bence ilk sene sınıfta kalın gitsin. Sonra düzeltirsiniz. Bu yorgunluk zor bu dönemde. Yaşınızda da geç kalmış olacak bir şey yok.

Muzik ogretmenlig
Muzik ogretmenliginden ataniliyor mu ?
Bilmedigim icin soruyorum .
Husran daha buyuk olmasin sonra ?
Muzik ogretmenleri digerlerine nazaran daha az puanla 60 la ataniyolar canim.onuda alirim diye dusunuyorum 6 senedir atanmaya calistigim icin 90 almak mucize kendi bölümünden ama muzik ogretmenligi daha rahat atanmasi tabii 4 sene sonrasi mechul ama.simdi boyle

Muzik ogretmenlig

Muzik ogretmenleri digerlerine nazaran daha az puanla 60 la ataniyolar canim.onuda alirim diye dusunuyorum 6 senedir atanmaya calistigim icin 90 almak mucize kendi bölümünden ama muzik ogretmenligi daha rahat atanmasi tabii 4 sene sonrasi mechul ama.simdi boyle
Anladim .O zaman dayanabildiginiz kadar dayanin bilemedim valla .Allah kolaylik versin

Bence gidebildiğiniz kadar 1. Dönem derslere devam edin. Rapor hakkınızı kullanın. Şartları zorlayın. 2 dönem bebekle zaten gidemezsiniz . Sonraki döneme inşallah zaten tayin hakınız varmış.

Zamanlama yanlis ama ben boyle olacagini bilemedim.yani soyle dr lar bebegimin olmasina normal yolla ihtimal vermiyolardi.ben kafayi yemek uzereydim.sonra ygs ye girdim bebek olmuycak madem belkide omur boyu olmuycak dedim.en azindan hayallerimden vazgecmeyim dedim.bu beni oyalar mutlu eder dedim.ve sonra bebek de oldu okulda.olan oldu yani evet.sinifta kalmak ta neden istemiyorum 4.senemiz bu sehirde esimde bende bi an once memleketlere gitmek istiyoduk burdan kurtulmak istiyoduk.alttan ders almadan gecersem memlekte yakin bi universiteye gecis yapardim yani.bu sebebten bide yas kompleksi yani sanki 1 sene daha fazla iskence olacak gibi gelmesi.ama olacaksa oda olacak.su konuda bilgusi olan varmi acabaa bu donemi gectim meselaa ikinci donem dondursam ikinci sinifa gecebiliyomuyum.gecersem 1.nin 2.donemini ne zaman okumam lazim yada gecemezsem ilk donemin bitmesini bekleyipmi okula baslayabilirim

Araçla gitme şansınız varmi
Aracla gidicem evet.yani ilk baslarda minibusle gitmistim cok zorlandim.aracimla gidicem ondanda korkuyirum iste ne zamana kadar arac kullanabilirim.yolda bisey olursa.bu stresle bebegime zarar verme suphesi...off off okadar sıkıntılı bi durumki.assagi tukursem sakal yukari tukursem biyik

Aracla gidicem evet.yani ilk baslarda minibusle gitmistim cok zorlandim.aracimla gidicem ondanda korkuyirum iste ne zamana kadar arac kullanabilirim.yolda bisey olursa.bu stresle bebegime zarar verme suphesi...off off okadar sıkıntılı bi durumki.assagi tukursem sakal yukari tukursem biyik
Bizim isyerinde hamile bir kadın vardı. 9 aylıkti ve araba kullanıyordu otomatik vitesti araba. Ya zaten Allah göstermesin rahatsızliginizin belirtilerini hissederseniz gitmezsiniz. Allah yardım eder merak etmeyin

Bizim isyerinde hamile bir kadın vardı. 9 aylıkti ve araba kullanıyordu otomatik vitesti araba. Ya zaten Allah göstermesin rahatsızliginizin belirtilerini hissederseniz gitmezsiniz. Allah yardım eder merak etmeyin
Insallah allahim yardim eder allaha emanet ettim kendimide bebegimi de.cok tesekkur ederim

Hamilelikten midir nedir okadar kaygilyimki.yapamayacagim korkusu dersler ağır gelecek korkusu bebegime bisey olacak korkusu yolda giderken kaza yapacam korkusu.ve bu streslerin bebegime zarar verecebilecegi korkusu....iste bunlar beni mahvediyo arkadaslar.yuregim titriyo korkudan ve stresten

okursunuzzz siz icinizi ferah tutun. ama hocalarla da muhabbeti kurun derdinizi anlatin belki farkli subedeki derslere girebilirsiniz ilerde ders saatinde sorun yasarsaniz. bunun yaz okulu var hem. azminizi birakmayin. evde kalsaniz bebek bak ev isi yap tv izle olacak. hepsini yurutebilirsiniz.

Back
X