Yerimde olsaydınız?

turtle88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
196
53
73
Herkese selamlar.
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşiniz siz yanındayken çaktırmadan(çaktırmadığını zannederek daha doğrusu) baska bir bayana dönüp dönüp bakarsa tepkiniz ne olurdu? Sinirlenir misiniz, yoksa üstünde hiç durmaz mısınız? Tamam biliyorum hepimiz insanız gözümüz kayabilir ama bir kere baksın iki kere baksın, 7-8 kere bakılır mı? Ben sinirden kuduruyorum şu an. Sadece bildiğimi bilmesi için laf soktum ama sinirli bir tepki vermedim. Erkek olmak demek her gördüğüne bakmak demek mi kızlar sorarım size?

Herkese selamlar.
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşiniz siz yanındayken çaktırmadan(çaktırmadığını zannederek daha doğrusu) baska bir bayana dönüp dönüp bakarsa tepkiniz ne olurdu? Sinirlenir misiniz, yoksa üstünde hiç durmaz mısınız? Tamam biliyorum hepimiz insanız gözümüz kayabilir ama bir kere baksın iki kere baksın, 7-8 kere bakılır mı? Ben sinirden kuduruyorum şu an. Sadece bildiğimi bilmesi için laf soktum ama sinirli bir tepki vermedim. Erkek olmak demek her gördüğüne bakmak demek mi kızlar sorarım size?

7-8 kez abartılı olmuş gerçekten, espirili bi dille ben de şuna bi bakayım 5-10 kez diceksin ki empati yapabilsin

Mahvederim. Direkt o masada bozarim onu. Gayet sakin bir sekilde lafimi soylerim, masadan kalkip gitmek gibi bir hareket yapmam, hatta disaridan bakildiginda sorun oldugu bile fark edilmez, ama o andan itibaren azap olur ona hayat. Sonra da kendini bir sekilde affettirene kadar surundururum.

Ben de bu tarz bir muhabbete girmek istemedim. Aslında cok farklı tepki verebilirdim ama nedense hic tepki vermek gelmedi içimden. Daha önce de yakaladım ama bir kere iki kere. Metroda gidiyorduk ve az ilerimizde alımlı ve çok hoş bir bayan vardı. Döndü döndü baktı. Ne diyeyim bilmiyorum. İçimden de gelmiyor. Ama kırıcı bir davranış...

Dikkati çeken ne vardı ki kızda?
Nereden tanıdığını çıkarmaya çalışır gibi mi baktı acaba?
Karısının yanında başka kadına ısrarla bakacak kadar kendini kaybetmemiştir.

Bacim sen iyi dayanmissin ya....
Benim yanimda iken esim bir kere baksa bile burnundan getiriyorum...
Ki garibimin baktigindan haberi bile olmuyor cogu zaman....
Iki kere baktigini gormedim.ne yalan soyleyim gorsem uzunca bir sure muhattap olmazdim sanirim...
Sen iyi sabretmissin bacim ben aninda patlardim ....

Ben de yakışıklılara döner döner bakarım..
Niye bakıyorsun derse de inadına 32 dişim meydanda..
Gözüm bayram etsin diye canım derim..:63:

Herkese selamlar.

baktığı bayana göre değişir durum..
-dekoltesi ya da dikkat çekici fiziğinden ötürü baktıysa haddini bildirrim..
-tanıdık falan sandı baktıysa "gel gidelim soralım" derim..
-anlamadığım bi sebepten baktıysa "hayırdır gözün takıldı" derim..
hangisi?

Herkese selamlar.
Baktığı kadının üzerinde dikkat çeken kıyafeti ya da aksesuarı ayyy bana da yakışır mı acaba diyerek imada bulunurum eğer eşim olumsuz cevap verirse madem böyle şeyleri sevmiyorsun da neden kadını gözlerinle orta yerinden kesiyorsun derdim . Dedim de zaten :KK62:

Back
X