• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerin dibine girdim ..

saphira19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
118
0
0
İstanbul
kızlar çok moralim bozuk .. geçen hafta üzücü şeyler yaşadım derslerle ilgili bi hayal kırıklığı yaşadım 2 gün kendimde değildim .. 3. günde erkek arkadaşımla buluştuk biraz mutluydum o yüzden giyindm süslendm püslendm gttm buluşma yerine sonra oturduk cafeye sohbet ettik birden sen kilo aldın bu aralar iyice saldın kendini biraz bak kendine dedi :| kızlar o kadar kötü oldum ki .. boyum 166 kilom 64 kilo almamıştm aslnda ama matematik bölümünde okuyorum ben dersler sınavlar hayli ağır sınav haftasına denk gelince biraz yedim yedim oturdum ama bakımsız biri asla değilim asla.. sonra bozuldum wcye gittim ağladım deşarj oldum biraz yanına gittim işte ben sağlığın için dedim yoksa her halinle seviyorum seni biricik aşkımsın senden bakmlısı olamaz düşüncesizlk ettm fln ddi ama yerin dibine öyle bir girdm ki .. yani aşırı gururlu biriym ve ondan çok kendime kızdım neden ona bunu söyleme fırsatı verdim diye günlerdir o kadar üzgünüm ki çıkmıyo aklımdan o da çok pişman oldu ama artk aklımdan çıkmaz istese de .. nasıl gidicem buluşmaya onla eski kendime güvenim kalmadı ki artık sanki beni beğenmiyormuş gibi geliyor o sözlerinden sonra .. çok mutsuzum kızlar içim acıyo sanki çok ezik hissediyorum bilmiyorum çok dokundu gururuma sizden başka kimseyede anlatamıyorum :(

Fazla büyütüyosunuz
Hayatınızı zindan etmeye gerek yok
Onu utandırmak istiyosanız verin bi kaç kilo olsun bitsin

haklısınız yani orası öyle bi yandan hırslandım zaten 2 ay sonra verdiğim 8 kiloyla öyle utanıcak öye kıskanıcak ki herkes beğenicek işte beni o zaman .. o anları bekliyorum çok hırslandım ama çok kötü hissettiriyo sürekli ağlıyorum şu an bile ..yani ne kadar aksini iddia etmeye çalışşsa da sankibeni beğenmiyor gibi geldi o sözleri bilinçaltıma öyle işledi çok utandım .. ve zaten 2 gündür kendimde değildim biraz moral bulurum diyodum tüm gün garip garip eleştirilerde bulundu günün sonunda da birden onu söyledi zaten üzgündüm kaç gündür bilincinde olmadan daha da üzdü beni .. gururuma çok dokundu söyledikleri .. :(

haklısınız yani orası öyle bi yandan hırslandım zaten 2 ay sonra verdiğim 8 kiloyla öyle utanıcak öye kıskanıcak ki herkes beğenicek işte beni o zaman .. o anları bekliyorum çok hırslandım ama çok kötü hissettiriyo sürekli ağlıyorum şu an bile ..yani ne kadar aksini iddia etmeye çalışşsa da sankibeni beğenmiyor gibi geldi o sözleri bilinçaltıma öyle işledi çok utandım .. ve zaten 2 gündür kendimde değildim biraz moral bulurum diyodum tüm gün garip garip eleştirilerde bulundu günün sonunda da birden onu söyledi zaten üzgündüm kaç gündür bilincinde olmadan daha da üzdü beni .. gururuma çok dokundu söyledikleri .. :(

2 ay sonrayı düşünüp kendinizi rahatladın ama çokta hırslanmayın tabi
Ciddi bi ilişki mi sizinkisi,ne kadardır birliktesiniz?

tatlım bu kdr büyütme erkekler sevgililerine kilo konusunda takılmaya bayılırlar bana da erkek arkdşm ne ufak bişeysin sen ya derdi boyumdan dolayı:) bende ben böyle mutlym sanane arkdşm:) gibisnden espiriye bağlrdm olayı bu kdr çok taktığınıda belli etme ayrca bellki o da söylediğine pişman olmş sevdiceğinide üzme sonra:) ama bu kdr taktysan yediklerine dikkt edersn azckta kilo verrsn ohh miiss:))

tatlım bu kdr büyütme erkekler sevgililerine kilo konusunda takılmaya bayılırlar bana da erkek arkdşm ne ufak bişeysin sen ya derdi boyumdan dolayı:) bende ben böyle mutlym sanane arkdşm:) gibisnden espiriye bağlrdm olayı bu kdr çok taktığınıda belli etme ayrca bellki o da söylediğine pişman olmş sevdiceğinide üzme sonra:) ama bu kdr taktysan yediklerine dikkt edersn azckta kilo verrsn ohh miiss:))

aynen canım :) 2 ay sonrasını düşünerek rahatlıyorum zaten ama nasıl aşıcam su anki psikolojimi bilmiyorum yani sanki hiç beni beğenmiyormuş gibi geliyor şimdi buluşurken kendime güvenen giyinen süslenen hallerim olmicak sanki yani o hevesle çünkü çok kırıldım

aynen canım :) 2 ay sonrasını düşünerek rahatlıyorum zaten ama nasıl aşıcam su anki psikolojimi bilmiyorum yani sanki hiç beni beğenmiyormuş gibi geliyor şimdi buluşurken kendime güvenen giyinen süslenen hallerim olmicak sanki yani o hevesle çünkü çok kırıldım

seni gerçekten anlyrm ama eğer kendine karşı özgüvenini kaybedersen asla toparlayamzsn tamam bunu erkek arkdşn dediği için takman çok doğal çnkü bizler ki karşı cinse hep güzel görünmk isterz kilolarını verip kendini daha rahat hissediceğine eminm ben cnm yeter ki kendime küsmee:)

seni gerçekten anlyrm ama eğer kendine karşı özgüvenini kaybedersen asla toparlayamzsn tamam bunu erkek arkdşn dediği için takman çok doğal çnkü bizler ki karşı cinse hep güzel görünmk isterz kilolarını verip kendini daha rahat hissediceğine eminm ben cnm yeter ki kendime küsmee:)

haklısın tatlım , çok teşekkür ederim :)

Back
X